Osmanlıoğlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 Satmak için test yapayım dedim. Sonuçlardan anlamadığım için size sormaya karar verdim. Sonuçlar nasıl? 1920x1080 8X MSAA'da yaptım testi.
Satmak için test yapayım dedim. Sonuçlardan anlamadığım için size sormaya karar verdim. Sonuçlar nasıl? 1920x1080 8X MSAA'da yaptım testi.
realmoonlight Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.337 Makaleler 6 Çözümler 35 Yer Montreal, QC, Canada 6 Ocak 2021 #2 Gördüğüm kadarı ile gayet iyi.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 6 Ocak 2021 #3 Sapphire RX 570 Nitro+ FurMark Sonuçları 1080p'de teste soktum. Kasada hiçbir fan yok. Yan kapak açık sadece. Değerler sizce nasıl? Geçenlerde biri sormuştu, merak edenler de görmüş olur hem. www.technopat.net Bu da benim test sonucum. Preset kullanmıştım. Ayarlar neydi hatırlamıyorum.
Sapphire RX 570 Nitro+ FurMark Sonuçları 1080p'de teste soktum. Kasada hiçbir fan yok. Yan kapak açık sadece. Değerler sizce nasıl? Geçenlerde biri sormuştu, merak edenler de görmüş olur hem. www.technopat.net Bu da benim test sonucum. Preset kullanmıştım. Ayarlar neydi hatırlamıyorum.
Osmanlıoğlu Hectopat Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Ocak 2021 #4 Taptic dedi: Sapphire RX 570 Nitro+ FurMark Sonuçları 1080p'de teste soktum. Kasada hiçbir fan yok. Yan kapak açık sadece. Değerler sizce nasıl? Geçenlerde biri sormuştu, merak edenler de görmüş olur hem. www.technopat.net Bu da benim test sonucum. Preset kullanmıştım. Ayarlar neydi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Preset ne?
Taptic dedi: Sapphire RX 570 Nitro+ FurMark Sonuçları 1080p'de teste soktum. Kasada hiçbir fan yok. Yan kapak açık sadece. Değerler sizce nasıl? Geçenlerde biri sormuştu, merak edenler de görmüş olur hem. www.technopat.net Bu da benim test sonucum. Preset kullanmıştım. Ayarlar neydi hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Preset ne?
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.861 Makaleler 6 Çözümler 137 7 Ocak 2021 #5 Osmanlıoğlu dedi: Preset ne? Genişletmek için tıkla... 1080p hazır ayar. Önceden hazırlanmış bir test koşuluna göre yaptım yani. Kıyaslama yapmak isteyenler için güzel bir yöntem. Test koşullarını eşit hale getiriyor.
Osmanlıoğlu dedi: Preset ne? Genişletmek için tıkla... 1080p hazır ayar. Önceden hazırlanmış bir test koşuluna göre yaptım yani. Kıyaslama yapmak isteyenler için güzel bir yöntem. Test koşullarını eşit hale getiriyor.