RX 570 - G4560 Tabanlı Sistem için PSU Önerisi

yhenn

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar İşletmeni
RX570, G4560, B250M, 860 EVO, CORSAIR 8 GB RAM, SHARKOON TG4, 1 TB HDD özetle bu bileşenlere uygun kaliteli bir PSU arıyorum. Sistem ilerde işlemci ve ekran kartı değişecek ona göre öneri yaparsanız sevinirim.

Sistemi henüz toplamadıysanız o işlemciyi boşverin, Ryzen 2200g, i3 8100 veya en azından ikinci el i5 7400 falan bakın. Çünkü RX 570 Ryzen 2200g ile darboğaz yapan bir ekran kartı, Pentium bayağı zayıf kalır. PSU tavsiyem;

O ekran kartı o işlemciye darboğaz yapıcaktır eğer almadıysanız 2200g yi öneririm

İlerde yapacağım yükseltmeler için bu PSU yeterli midir? Bu arada işlemci elimde var, çok darboğaz yaparsa kısa zamanda değiştiririm.

İlerde yapacağım yükseltmeler için bu PSU yeterli midir? Bu arada işlemci elimde var, çok darboğaz yaparsa kısa zamanda değiştiririm.
PSU yükseltmeler için kesinlikle yeterlidir (RTX 2080 Ti, GTX Titan gibi kartlar hariç) ve kalite bakımından da başarılıdır.

PSU yükseltmeler için kesinlikle yeterlidir (RTX 2080 Ti, GTX Titan gibi kartlar hariç) ve kalite bakımından da başarılıdır.
Anladım teşekkür ederim bunu sipariş ettim, peki sistemde görebildiğiniz bir uyumsuzluk var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…