RX 570 görüntü gitme problemi

bende sırf bu yüzden kendim çözüm aradım ama yok cidden belki gecici ekran kartı verirler bir aylık
Ben aslında buldum çözümü sorun elektrik tesisatın dan olduğunu anladım ve evin sağlam bir prizinden 3’lü topraklı priz çektim ve monitörün güç kablosunu oraya bağladım ve bilgisayarın güç kablosunu da başka bir prize taktım sorunum çözüldü ama 3 hafta sonra tekrar geldi.
Evin bazı ışıklarını açınca hatta ekran gidip geliyordu.
İşin kötü yanı göndereceğim servise onlar test ederken bir sorun olmayacak hem boşa beklemiş olucam hemde aynı sorunlu kart bana gelecek kafam çok karışık.

Bende Sapphire Nitro+ RX 590 8Gb var çok overclock çekince Red Dead Redemption 2 de crash veriyor, bende sıkıntı yok.

Arkadaşlar Bendede Böyle Bir Sorun Vardı Sorunu Şöyle Çözdüm Ekran Kartı Driverlarından Kaynaklı Bir Sorunmuş Amd Nin Ekran Kartı Driverlerindan Güncelleştirmeleri Kontrol Et Dediğimde Benim Kullandığım Driver Versiyonu 19.9.2 Yeni Optional Yani Bu en son güncel sürücü ama henüz testleri bitmemiş Bir Driver Diğer Bir Versiyon 19.12.2 Versiyonu Yani Yeni Recommended Amd Tarafından Önerilen Sürücü Testler vb Hepsi Yapılmış Ve Kullanıma Sunulmuş Olanı Kurdum Şuanda Herhangi Bir Sorunum Yok Ve 19.9.2 Versiyonda Oyunda 2 Sn Aralıklarla Drop Yiyordum 19.12.2 Versiyonu Kurduğumda Bu Sorunlarda Kalmadı Bence Yazılımsal Bir Sorun Ama Halloldu Diye Düşünüyorum.
Arkadaşlar Birde Şöyle Bir Sorum Olucak Bu Ekran Kartında Oyun Oynadığımda En Yüksek GPU Sıcaklık Değeri 83 Dereceydi Sizce Bu Normalmidir Acaba.Birde Arkadaşlar 19.12.2 Driverini Kurduğumda Oyun Grafiklerinde Artış Olduğunu Gözlemledim Bu İyi Bir Şey Bence Sizinde Denemenizi Tavsiye Ediyorum.

Son düzenleme:
Tamam, yorum yazan herkese teşekkürler.
Sorunun çeviricide olduğunu anladım, biraz sarstığımda oyunda olan aynı şeyin olduğunu öğrendim. Şimdi kasayı daha stabil bir yere taşıdım, yeni bir çevirici de alacağım. Yarım saat Detroit: Become Human tecrübesi geçirdim. Şu anlık herhangi bir sorun yok. Çeviriciyi değiştirdiğimde daha da iyi olacak sanırsam.

Yorum yazan ve ilgi gösterenlere tekrardan teşekkürlerimi sunuyorum.

bende dönüştürücü kullanıyorum ondan olabilirmi

Olabilir dost. Benim için sorun çözüldü ve sorunsuz bir şekilde oynuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…