Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #21 FalconPolat dedi: 8'lik girişe 6'lık kabloyu mu takmaya çalıştın? Genişletmek için tıkla... PSU'nun başka kablosu yok. O şekilde denemek zorunda kaldım.
FalconPolat dedi: 8'lik girişe 6'lık kabloyu mu takmaya çalıştın? Genişletmek için tıkla... PSU'nun başka kablosu yok. O şekilde denemek zorunda kaldım.
FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.710 Makaleler 21 Çözümler 99 2 Kasım 2018 #22 Steward dedi: PSU'nun başka kablosu yok. O şekilde denemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Sorun burada işte. Böyle bir şey yapamazsın çalışmaması oldukça doğal. Yeni PSU al veya Molex dönüştürücü al.
Steward dedi: PSU'nun başka kablosu yok. O şekilde denemek zorunda kaldım. Genişletmek için tıkla... Sorun burada işte. Böyle bir şey yapamazsın çalışmaması oldukça doğal. Yeni PSU al veya Molex dönüştürücü al.
Steward Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Şubat 2018 Mesajlar 1.819 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2018 #23 FalconPolat dedi: Sorun burada işte. Böyle bir şey yapamazsın çalışmaması oldukça doğal. Yeni PSU al veya Molex dönüştürücü al. Genişletmek için tıkla... Jira'nın önerdiği PSU'yu alıp tekrar deneyeceğim.
FalconPolat dedi: Sorun burada işte. Böyle bir şey yapamazsın çalışmaması oldukça doğal. Yeni PSU al veya Molex dönüştürücü al. Genişletmek için tıkla... Jira'nın önerdiği PSU'yu alıp tekrar deneyeceğim.
haliilakts Centipat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 21 Çözümler 1 4 Mayıs 2020 #24 Steward dedi: Jira'nın önerdiği PSU'yu alıp tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir ? Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Nasıl çözdünüz acaba sorunu ? Son düzenleme: 5 Mayıs 2020
Steward dedi: Jira'nın önerdiği PSU'yu alıp tekrar deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Sonuç nedir ? Aynı sorunu şu an bende yaşıyorum. Nasıl çözdünüz acaba sorunu ?