RX 570 Görüntü vermiyor

Özür dilerim, ilk başta görüntü verdiğini fark edememişim. Böyle bir durumda zaten port arıza vermiştir. Garantiye verdiğinde DVI girişinden görüntü alamıyorum dediniz mi? Eğer işi yokuşa sürerlerse 14 günlük iade hakkını kullan mecbur almak zorundalar.

Bir ekran kartı en fazla bu kadar sorun çıkarabilir galiba, 6 yıllık NVIDIA ekran kartım bir gün bile sorun çıkarmamıştı, insan gide gide AMD hater'ı oluyor.
AMD olmasından kaynaklı değil. Bende 6570 modelini kullanıyorum 8-9 senelik kart ve benden ön e ekran kartı bir internet kafede kullanılmış.

HDMİ ile görüntü alabildiğine göre demek ki kartın öyle aman aman bir problemi yok. Keşke kartı garantiye gönderdiğin zaman "DVI ile görüntü alamıyorum" diye belirtseydiniz. Şu durumda ya kartı bir şekilde iade edeceksin, ya da HDMİ portu olan bir monitör alana kadar kartı kutusunda bekleteceksin.

Kabloyu anakarta mı taktın bir kontrol et.
Kanka 3 yıl teknik serviste çalıştım diyorum sence benim yapabileceğim bir hata gibi duruyor mu.
Durum şu ki HDMI üzerinden DVI'a çevirip monitöre tekrar veriyorum yine görüntü vermiyor, tamamen aynı şartlar altında eski ekran kartım her türlü görüntü veriyor HDMI olsun DVI olsun VGA olsun.

Kardeşim git iade et şu kartı. O kadar parayı verip birde yaptırma merasimiyle mi uğraşacaksın.

Kardeşim git iade et şu kartı. O kadar parayı verip birde yaptırma merasimiyle mi uğraşacaksın.
Bugün resmi tatil, yarın öbür gün de hafta sonu, en yakın pazartesi arayabilirim, bu olay uzadıkça uzuyor ve aşırı derecede sinirimi bozmaya başladı.
Hepsiburada çalışanı ekran kartının bilgisayara takıldığı andan itibaren iade işleminin iptal olduğunu söyledi, hadi bir de buradan yak.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…