Süleyman Mert Taşkın
Hectopat
Ya window ayarlarından>görüntü ayarlarından olabilir.Fotoğraftaki gibi ekranın sol tarafı siyah oldu, bu sorunu nasıl çözerim?
Ekran kartım RX570.
Görüntü ayarlarından çözünürlük önerilendeYa window ayarlarından>görüntü ayarlarından olabilir.
Ya da monitör kaynaklı olabilir.
Bunu dendin mi ?Yanlış bilmiyorsam AMD Radeon yazılımında ayarlar kısmından CPU ölçekleme var ordan boyutunu ayarlayabiliyorsun diye biliyorum
Denedim olmadı ya daha yeni bilgisiyarcıdan geldim 2 gündür oyun oynayamıyodum şimdi bi güzel oynarım dedim bunun çözümü yokmu yaBunu dendin mi ?
Ekran çözünürlüğüm önerileni 1440×900 1280×1024 e alınca sorun çözülüyo ama böylede görüntü çok kötü aşırı kötüDenedim olmadı ya daha yeni bilgisiyarcıdan geldim 2 gündür oyun oynayamıyodum şimdi bi güzel oynarım dedim bunun çözümü yokmu ya![]()
ekranın 1920x1080 mi ?Denedim olmadı ya daha yeni bilgisiyarcıdan geldim 2 gündür oyun oynayamıyodum şimdi bi güzel oynarım dedim bunun çözümü yokmu ya
Ekran çözünürlüğüm önerileni 1440×900 1280×1024 e alınca sorun çözülüyo ama böylede görüntü çok kötü aşırı kötü
Bilgisiyarı açtım kapattım 1280×1024 yapıncada artık sorun düzelmiyorDenedim olmadı ya daha yeni bilgisiyarcıdan geldim 2 gündür oyun oynayamıyodum şimdi bi güzel oynarım dedim bunun çözümü yokmu ya
Ekran çözünürlüğüm önerileni 1440×900 1280×1024 e alınca sorun çözülüyo ama böylede görüntü çok kötü aşırı kötü
Hayır 1440×900ekranın 1920x1080 mi ?
Dostum ekran kartından kaynaklanan bir soruna benzemiyor, yüksek ihtimal monitör veya çözünürlük ile alakalı bi durumBilgisiyarı açtım kapattım 1280×1024 yapıncada artık sorun düzelmiyor
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.