Arkadaşlar oyunda araba vs. kullanırken oyun takılıyor droplanıyor ne yapabilirim?
Sistemim:
İşlemci: Ryzen 2300X.
Ekran kartı: Sapphire RX570.
RAM: 8 GB 3000MHz [Tek kanal]
Dostum yapman gereken tek şey "graphics" bölümünden en altta "restore default"a basıp ayarları oyunun kendisine göre yapmasına izin vermek. Sonrasında büyük ihtimalle çözülecek fakat sen bir cevap bile vermemişsin kimseye.
Dostum yapman gereken tek şey "graphics" bölümünden en altta "restore default"a basıp ayarları oyunun kendisine göre yapmasına izin vermek. Sonrasında büyük ihtimalle çözülecek fakat sen bir cevap bile vermemişsin kimseye.
Ek olarak UEFI'den RAM'i 3000MHz'e çekin yani XMP açın. Onun haricinde işlemcinin sadece 2 çekirdeğini kullanıyor olabilir, bu yüzden ekran alıntısı bekliyorum senden.
Dostum yapman gereken tek şey "Graphics" bölümünden en altta "restore default"a basıp ayarları oyunun kendisine göre yapmasına izin vermek. Sonrasında büyük ihtimalle çözülecek fakat sen bir cevap bile vermemişsin kimseye.
Bugün deneyeceğim kimseye cevap veremedim haklısın ancak şimdi erişme imkanına sahip oldum kusura bakmayın.
Sorun arkadaşın dediğini yaptıktan sonra düzeldi umarım tekrarlamaz sorun cevap veren herkese teşekkürler.
Ek olarak UEFI'den RAM'i 3000MHz'e çekin yani XMP açın. Onun haricinde işlemcinin sadece 2 çekirdeğini kullanıyor olabilir, bu yüzden ekran alıntısı bekliyorum senden.
Kanka şu an bende aynı sorunu yaşıyorum sistemim sizinkiyle neredeyse aynı başta indirdiğimde sabit 60 FPS alıyordum şimdi ayarlarda oynamamama rağmen 30 FPS'ye kadar düşüyor HDD ile ilgi bir şey olabilir mi?