RX 570 güç kablosu pin sorunu

Artizan

Hectopat
Daha fazla  
Yeni ekran kartı aldım RX570. kart ile mining yapılmış bir süre. Kart 8 pin girişli. Benim güç kaynağımdan 6 pin çıkıyor. 450 Watt. 6 pini taktım ama kart görünmüyor ve driver yükleyemiyorum.

Benim de RX 570 bizde de pin sayısı konusunda sorunu oldu ama 6 pin bağlantısıyla bizde sorun yaşanmadı.

Ben 6 pini taktım ama ekran kartı görünmüyor. Aygıt yöneticisinde yok. Driverde yüklenmiyor.

Bende var 8 pin kullanıyorum bir problem yok bence pin sıkıntısı olabilir, çoklayıcı pinler var onları deneyin.

Şimdi 6 pini 8 pine dönüştüren kablolardan alsam olur mu? Ekran kartıma hiç güç gidiyor mu onu görme şansım var mı? Belki de kartta sıkıntı vardır boşuna masraf yapmayayım.

Şimdi 6 pini 8 pine dönüştüren kablolardan alsam olur mu? Ekran kartıma hiç güç gidiyor mu onu görme şansım var mı? Belki de kartta sıkıntı vardır boşuna masraf yapmayayım.

Sizin kararınız, fanlara güç çeken 2 pini 8 pine dönüştüren kablolar var.

Normalde 6 pini taktığımızdada görüntü vermesi gerekiyor mu?

Orası ekran kartının tasarımına bağlı olduğunu düşünüyorum ama o pinler dolmalı yoksa illaki bir sorun oluşur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…