RX 570 Günümüz İçin Yeterli mi?

Cagata_yy

Decapat
RX 570'li bir sistem toplamayı düşünüyorum ama RX 570 hala gecerli bir kart mi? Beni ne kadar götürür merak ettim. Cevaplarsanız sevinirim.

Sistemimi satıyorum telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Paran kadar diye bir kavram gerçekten var kardeşim. Fakat Hakan kardeşime kesinlikle katılıyorum 580 VRAM'den 2 kat performans olarak 1.5 kat daha fazla götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Paran kadar diye bir kavram gerçekten var kardeşim. Fakat hakan kardeşime kesinlikle katılıyorum 580 VRAM'den 2 kat performans olarak 1.5 kat daha fazla götürür.
2 kart arasında %15 performans farkı var. 1.5 kat daha fazla götürür diyebilmemiz için %50 fark olması lazım.

Bence gayet yeterli bir kart elbette pubg oynayayam birde yayın açayım üstüne demek istemiyorsan desen bile açabilirsin gerçi

Emin olma ve bira araştır istersen 1200 ile bile pubg oynatabilen bir kart için böyle konuşmak doğru gelmiyor
Kendim ve 3 arkadaşım ryzen 3 2200g rx570 le oynuyoruz.
Ultrada sürekli drop yiyoruz bazen yenmiyor.
Aynı şekilde yüksek ayarlardada sağa sola dönerken mouse çevirirken mutlaka drop yiyiliyor.
Kendimiz kullanıyoruz daha ötesi varmı?
NOT: Ramler 8gb belki 16gb olsa sorun olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…