NecroBit
Megapat
Daha fazla
- Ekran kartı
- AMD Radeon RX 570 Series
Selam dostlar. Kuzenimin masaüstü bilgisayarında durduk yere olduğunu iddia ettiği bir sorunla karşılaştık. DxDiag menüsünden AMD ekran kartını görmemekte. Aygıt yöneticisinde de ekran kartı sürücüsü görünmemektedir. Gerekli sürücüyü kendi sitesinden indirip yüklemeye çalıştığımda da görseldeki hatayı almaktayım.
Kasanın içini açtığımda ekran kartının fanlarının çalışmadığını fark ettim. Baktım HDMI ile monitöre bağlı değil. Kablo bozuk diye çıkarmış. Taktım, fanlar çalışır vaziyetteyken tekrar sürücüyü yüklemeye çalıştığımda yine aynı hatayı aldım.
Masaüstü/Kasa modelleri ile aram pek yoktur dizüstü bilgisayarlar kadar. Bu yüzden araştırma yaptım fakat benzer durumu yaşayan birilerini bulamadım.
Geçmişte bana attığı DxDiag özelikler menüsünü ekte bulabilirsiniz.
Şimdiden emeklerinize sağlık
Kasanın içini açtığımda ekran kartının fanlarının çalışmadığını fark ettim. Baktım HDMI ile monitöre bağlı değil. Kablo bozuk diye çıkarmış. Taktım, fanlar çalışır vaziyetteyken tekrar sürücüyü yüklemeye çalıştığımda yine aynı hatayı aldım.
Masaüstü/Kasa modelleri ile aram pek yoktur dizüstü bilgisayarlar kadar. Bu yüzden araştırma yaptım fakat benzer durumu yaşayan birilerini bulamadım.
Geçmişte bana attığı DxDiag özelikler menüsünü ekte bulabilirsiniz.
Şimdiden emeklerinize sağlık
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: