RX 570 HDMI ile Görüntü Alamama Sorunu

Ankarttan VGA ve ekran kartından HDMI çıkışından bilgisayara bağladım, Windows ayarlarından ikisi bir ekran ayarladım anca öyle görüntü alabiliyoruz. HDMI yine görüntü vermiyor ama bilgisayar ekran kartını görüyor. Oyun oynuyorum, FPS droplar mevcut, pencere modunda sorun olmuyor, bunu nasıl duzeltirim?
Bugün display'den HDMI dönüştürücü sipariş verdim, yarın elimde olur. Çözüm olur mu? HDMI'den neden görüntü alamıyorum :( BenQ 2270h monitörum .
IMG-20190102-WA0022.jpeg

Çözüm
Anladım, kırmızı yoğunluklu görüntü alıyorsan dönüştürücü (Veri kablosu) kaynaklı olma ihtimali her daim mevcut.
Portlar öyle kolay kolay bozulmuyor, kablo tarafında oluyor genelde.

Yeni gelen dönüştürücü ile umarım düzelir; düzelmezse haber edersin yine.
Ekran kartında HDMI haricinde muhtemelen DP veya DVI portları vardır. Bu portlardan görüntü almayı deneme imkanın varsa denemelisin. HDMI port arızalı ise alacağın dönüştürücü elinde patlayacaktır.

Hiçbir porttan görüntü almasan bile sistem ekran kartını zaten görür. Anladığım kadar çift monitör kullanıyorsun? Bana dönüştürücü ile alakalı bir sorun gibi geldi. Aktif dönüştürücü olmayabilir belki veya bozulmuştur.

Yeni aldığın dönüştürücü gelsin bir de öyle test et. Sonuçları daha net bir dille iletirsin, takipteyim.

Ekran kartında HDMI haricinde muhtemelen DP veya DVI portları vardır. Bu portlardan görüntü almayı deneme imkanın varsa denemelisin. HDMI port arızalı ise alacağın dönüştürücü elinde patlayacaktır.
Cift monitör için değil hdm görüntü alamıyorum bu yüzden ds hdm dönüştürücü sipariş verdim ama olur mu bilmiyorum

Tahminen dönüştürücüde bir sorun vardır, çok fazla rastlamıyoruz portların bozulduğuna. Kargo gelince tekrar haber iletirsin.

Tahminen dönüştürücüde bir sorun vardır, çok fazla rastlamıyoruz portların bozulduğuna. Kargo gelince tekrar haber iletirsin.
Normal HDMI ile görüntü alıyordum ama karti soktum tekrar taktım kırmızı geldi görüntü bende güvenli modda drverlarini sildim açıldı ama kırmızı ekran da sonra driver yükledim monitörde sinyal yok hatası verdi bende onboard kartı aktif ettim bilgisayarı açtım kartın sürücü yükle her şey normal ama HDMI gecirdigimde sinyal yok oyunlarda sorun yok Crysis 3 dışında sorun olmadı gayet normal ama arada FPS droplar oluyor bende çıkışında hata var diye ds dönüştürücü sipariş verdim

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım, kırmızı yoğunluklu görüntü alıyorsan dönüştürücü (Veri kablosu) kaynaklı olma ihtimali her daim mevcut.
Portlar öyle kolay kolay bozulmuyor, kablo tarafında oluyor genelde.

Yeni gelen dönüştürücü ile umarım düzelir; düzelmezse haber edersin yine.

Çözüm
@Fatih Batuhan Kahraman Anladım zaten de ekran kartında ki HDMI portundan görüntü alamıyorsun, ekran kartında başka port yok mu? Başka portlardan görüntü almayı denesene

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı