RX 570 i3 6100 Sisteme kaç watt PSU gerekli?

h1g

Femtopat
Daha fazla  
i3 6100 işlemci.
2x8 RAM.
500GB HDD.
Modelini tam bilemediğim bir anakartım var.
RX570 4 GB versionunu ekran kartı olarak takmayı düşünüyorum.
Bilgisayarda takılı 350W PSU var, RX570 taksam calıştırır mı?

Minimum 450w hocam ama iyi bir psu olması gerekiyor önerilen ise 500w ve üzeri 350w yeterli olmayacaktır.

500 veya 600 wattlık almanızı öneririm ve sakın 350 watt PSU takılıyken takmayın kartı yoksa parçalarına bir şey olabilir.

Deneyebilirsin. Şahsen çalıştıracağını düşünüyorum.

Minimum 450w hocam ama iyi bir psu olması gerekiyor önerilen ise 500w ve üzeri 350w yeterli olmayacaktır.
biraz araştırdım rx570in güc kullanımı 120-150w gibi birşey diolar oyuzden tam emin olamadım.

500 veya 600 wattlık almanızı öneririm ve sakın 350 watt PSU takılıyken takmayın kartı yoksa parçalarına bir şey olabilir.
bunun hakkında onceden burada bir sayfa açılmış psu yetersiz geldiginde pc sadece acılmıyormuş zarar vermio demişler lakin tam emin olamadım takıp denemelimiyim?

Biraz araştırdım RX570'in güc kullanımı 120-150W gibi bir şey diyorlar o yüzden tam emin olamadım.

Hocam yine de denemenizi önermem. Sisteminizin elinde patlamasını istemeyiz

biraz araştırdım rx570in güc kullanımı 120-150w gibi birşey diolar oyuzden tam emin olamadım.
Hocam sadece ekran kartı ve işlemci değil tüm donanımlar güç tüketiyor deneyebilirsin ama kapanacağından veya restart atağından eminim yükte.

Deneyebilirsin. Şahsen çalıştıracağını düşünüyorum.
bende oyle düşünüyorum lakin psu yetersiz oldugunda genelde pc acılmıyormuş ama icinde parçalara zarar verebilir diye endişe edioyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…