3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 8 Ocak 2024 #11 garippanda dedi: 900 p veya 720p dede cok fazla drop FPS kaybı yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta.
garippanda dedi: 900 p veya 720p dede cok fazla drop FPS kaybı yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta.
Sequentia Decapat Katılım 26 Şubat 2023 Mesajlar 143 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #12 364809 dedi: Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta. Genişletmek için tıkla... Agam sınırları zorlamayı seviyor sanırım
364809 dedi: Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta. Genişletmek için tıkla... Agam sınırları zorlamayı seviyor sanırım
7 732017 Decipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 1.184 Çözümler 7 8 Ocak 2024 #13 garippanda dedi: 900 p veya 720p dede cok fazla drop FPS kaybı yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci çok düşük. İşlemciden sonra Ram düşük. Bence deneme. Keyif vermez.
garippanda dedi: 900 p veya 720p dede cok fazla drop FPS kaybı yaşanır mı? Genişletmek için tıkla... Hocam işlemci çok düşük. İşlemciden sonra Ram düşük. Bence deneme. Keyif vermez.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 8 Ocak 2024 #14 garippanda dedi: Sistemim RX 570, i5 2400, 6 GB RAM, GDDR 3 RDR 2 kaç FPS verir? YouTube'dan ekran kartı ve ıslemcının performansına baktım, 1080 medıum 60 FPS verıyor ama RAM düşük. Çok dusuk FPS alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ya kasabalarda biraz kasar, Saint Denis'de bayağı zorlanır. Onun harici biraz ayar yaparak keyif verebilir.
garippanda dedi: Sistemim RX 570, i5 2400, 6 GB RAM, GDDR 3 RDR 2 kaç FPS verir? YouTube'dan ekran kartı ve ıslemcının performansına baktım, 1080 medıum 60 FPS verıyor ama RAM düşük. Çok dusuk FPS alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Ya kasabalarda biraz kasar, Saint Denis'de bayağı zorlanır. Onun harici biraz ayar yaparak keyif verebilir.
G garippanda Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #15 364809 dedi: Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni sipariş ettim bugün oyunu indirdim ekran kartı bu hafta gelir gelince deneyeceğim.
364809 dedi: Yükü ekran kartından alıp işlemciye verdikçe yaşadığın darboğaz artar. Mümkün olduğunca yüksek ayarlarda tutup yükü ekran kartında tutmalısın. Çözünürlüğü düşürür isen ekran kartının yükünü azaltmış olursun. Yine de oyuna sahip isen denemeni tavsiye ederim, denemek bedava sonuçta. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını yeni sipariş ettim bugün oyunu indirdim ekran kartı bu hafta gelir gelince deneyeceğim.
3 364809 Kilopat Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 4.878 Makaleler 1 Çözümler 73 8 Ocak 2024 #16 garippanda dedi: Ekran kartını yeni sipariş ettim bugün oyunu indirdim ekran kartı bu hafta gelir gelince deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneyince sonuçları paylaşırsan sevnirim, merak ettim.
garippanda dedi: Ekran kartını yeni sipariş ettim bugün oyunu indirdim ekran kartı bu hafta gelir gelince deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Deneyince sonuçları paylaşırsan sevnirim, merak ettim.
G garippanda Centipat Katılım 6 Temmuz 2023 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #17 364809 dedi: Deneyince sonuçları paylaşırsan sevnirim, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Olur paylaşırım.
364809 dedi: Deneyince sonuçları paylaşırsan sevnirim, merak ettim. Genişletmek için tıkla... Olur paylaşırım.