RX 570 i5 4200M sistem ne kadara satılabilir?

FrostPM

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba size bir sorum olacak arkadaşlar benim 4 yıl önce aldığım ve şu an hala kullandığım bir bilgisayarım var.
Bu bilgisayarın sistem özellikleri şöyle:

Ekran kartı RX 570 işlemci i5 4200M 3 MB L3 önbelleği 8 GB DDR 3 RAM anakart Intel H81C 480 GB HDD 75 Hz LG Full HD monitör ve mouse pad klavye mouse bütün hepsini toptan satmak istesem güncel döviz kurunu da göz önüne alarak kaç TL eder?
Ve üstüne kaç TL koysam Queen Ventus i7-9700 16 GB 480 SSD Free Dos Oyuncu Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu bilgisayarı alabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.

Merhaba size bir sorum olacak arkadaşlar benim 4 yıl önce aldığım ve şu an hala kullandığım bir bilgisayarım var.
Bu bilgisayarın sistem özellikleri şöyle:

Ekran kartı RX 570 işlemci i5 4200M 3 MB L3 önbelleği 8 GB DDR 3 RAM anakart Intel H81C 480 GB HDD 75 Hz LG Full HD monitör ve mouse pad klavye mouse bütün hepsini toptan satmak istesem güncel döviz kurunu da göz önüne alarak kaç TL eder?
Ve üstüne kaç TL koysam Queen Ventus i7-9700 16 GB 480 SSD Free Dos Oyuncu Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri bu bilgisayarı alabilirim? Cevaplarsanız sevinirim.
Ben olsam 500 serisi kart almazdım.

4200M mobil işlemci değil miydi?
dizüstü işlemcisi ancak bilgisayarı hazır aldım zamanında haliyle darboğaz olayı felan da çok oluyo
Ben olsam 500 serisi kart almazdım.
haklısınız aslında şu an o ekran kartıyla da baya sorun yaşıyorum maalesef

Elinizdeki sistemi kaça satarsınız bilmiyorum, fakat attığınız sistem sağlam kazık. GameGaraj'dan 2 kat performanslı, ve daha kaliteli parçalara sahip sistem alabilirsiniz.
Böylelikle 3 ay sonra "Kasamdan duman çıkıyor" konusu da açmamış olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı