RX 570 i7 3770 sistem rekabetçi oyunlara yeter mi?

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
CS, Valorant, GTA, Genshin Impact tarzı AAA dışı oyunlar için yeterli midir bu sistem 180 hz monitör.

CS, Valorant, GTA, Genshin Impact tarzı AAA dışı oyunlar için yeterli midir bu sistem 180 hz monitör.
GTA sıkıntı olmaz ama FiveM'de tıkanır işlemci.
CS'de ise 100-120FPS üstü görmüyor, işlemci eski olduğu için. 4790'dan biliyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Valorant'ta 180FPS'i pek göremez.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Genshin Impact sorunsuz çalışır.

Kaç TL?

Oynarsın. Lâkin monitörün hakkını veremezsin. Çok birşey bekleme.

CS, Valorant, GTA, Genshin Impact tarzı AAA dışı oyunlar için yeterli midir bu sistem 180 Hz monitör.

1060 3GB ile kullanmıştım genshin CS ağırlıklı çok oynamıştım. Genshin en yüksek 1.0 çözünürlükte sıkıntısız açar işlemci ara sıra CS de takılma yaptırıyor ama pek sıkıntı yaratmaz ölüm maçı hariç ayar düşürüp 4/3 te 160 180 de giriyordum.

Monitörün HZ hakkını alamayabilirsin.

Monitörün HZ hakkını alamayabilirsin.
Olsun ayarlar low orta arası hakkını verse yeter.

Cs de haritaya göre 120-200 arası oynatıyor rekabetçi de genel olarak oynatır mı gta cs tarzı ortalama oyunları.

Zamanında RX470-İ5 2400 ile oynuyordum. GTA akıyordu. CS'de 100-130 FPS civarı oynuyordum. Valo'da genelde 170'in üstündeydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…