RX 570 için 5-6 bin TL işlemci önerisi

Twingaftro

Hectopat
Sapphire RX 570 8 GB ekran kartım var. İşlemci değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım i3 8100 3.60. şu an için hangi işlemci daha iyi olur dönem şartlarına bakıldığında?
Bütçem 5-6 arası diyebilirim. Anakart H310M-K r2.0.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire RX 570 8 GB ekran kartım var. İşlemci değiştirmek istiyorum. Şu an kullandığım i3 8100 3.60. şu an için hangi işlemci daha iyi olur dönem şartlarına bakıldığında?
Bütçem 5-6 arası diyebilirim. Anakart H310M-K r2.0.

Yani o bütçeye güzel bir RX 6600 alabilirsin RX 570'ü satıp i3 8100LED'e az idare edersin sonra güzel işlemci 10 numara olur.

Anakartınızın desteklediği işlemcileri bu siteden bakabilirsiniz.

Anakartını değiştir. 6 bin bütçeye rahat A520 anakart + 5600 alırsın.

Valorant gibi oyunlar oynuyorsan ekran kartına pek gerek yok doğru ama RDR Witcher GTA 5 gibi oyunlarda kısaca hikayeli grafikli oyunlarda ekran kartı onemli bu tarz oyunlar oynayacaksanız öncelıgınız ekran kartı olsun darboğaz yapabılır ama çok üzmez yüzde 20 anca yapar diye tahmin ediyorum sonra o işlemciyide satıp güzel bir i5 9400 alabilirsiniz.

Oynayacağın oyuna göre değişir, ben sadece Valorant oynuyorum 5600X ve RX 570 var 400 500 FPS yetiyor ve artıyor, bu tamamen sana bağlı.

Şu sıralar bende deli dehşet sistem isteyen oyun oynamıyorum aslında Valorant LoL takılıyorum problem çıkartmıyor yani şimdi böyle düşününcede değişmeye ne gerek var kafasına girdim.

Valorant gibi oyunlar oynuyorsan ekran kartına pek gerek yok doğru ama RDR Witcher GTA 5 gibi oyunlarda kısaca hikayeli grafikli oyunlarda ekran kartı onemli bu tarz oyunlar oynayacaksanız öncelıgınız ekran kartı olsun darboğaz yapabılır ama çok üzmez yüzde 20 anca yapar diye tahmin ediyorum sonra o işlemciyide satıp güzel bir i5 9400 alabilirsiniz.

Fikirleriniz için teşekkürler değişim yapacak olursam değerlendireceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı