RX 570 için 500W PSU yeterli mi?

gutla

Kilopat
Daha fazla  
Şu anki sistemimde MSI GTX 1050 Ti Gaming 4G ekran kartım var. Forumda daha önce konu açtığımda Sapphire RX 570 4G Nitro+ ile değiştirmem tavsiye edilmişti. Ben de şu an öyle yapacağım fakat kasamdaki güç kaynağı yeterli mi sorun çıkartır mı bana diye sormak istedim. Şu an sorunsuz kullanıyorum. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
500W PSU yeterli olacaktır. Belirttiğiniz kasanın güç kaynağı ile ilgili bir detay yok. 12V kanalından sağlanan güç muhtemelen yeterli olacaktır.

Yeterli olur ama bana kalırsa 570 ile 1050 Ti arasındaki fark, o kadar para vermeye değecek bir fark değil.

Yeterli olur ama bana kalırsa 570 ile 1050 Ti arasındaki fark, o kadar para vermeye değecek bir fark değil.
800 liraya satıp 300 lira daha koyacağım benim kartım ve RX 570 karşılaştırma videolarına baktığımda çok fark olduğunu gördüm. 128 bit ve 256 bit farkı 20-40 arası fps artışına sebep oluyor. 300 lira için bence değer diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…