RX 570 İçin En İdeal Radeon Adrenalin Ayarları

grepzl

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
RX 570 İçin En İdeal Radeon Adrenalin Ayarları ile ilgili bir video veya konu var mıdır? Daha stabil ve performansa yönelik çalışma için.

Tamamen stok bırakınca bende en normal çalışıyor :)

1591111532488.png

Bu şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Ayrıca tek değiştirdiğim şey de oyun içerisinde güzel bir vuruş yaparsam diye klip almak gibi bir özellik olan ve süresi ayarlanabilen Görüntü Tekrar'ı olayını açtım. Warzone'da güzel bir vuruş mu yaptım, direk CTRL + Shift + S tuş kombinasyonu yaptığımda o andan geriye doğru 15 saniyelik kısmı SSD'me kayıt alıyor.

1591111612021.png

Tamamen stok bırakınca bende en normal çalışıyor :)

Eki Görüntüle 580554

Bu şekilde sıfırlayabilirsiniz.

Ayrıca tek değiştirdiğim şey de oyun içerisinde güzel bir vuruş yaparsam diye klip almak gibi bir özellik olan ve süresi ayarlanabilen Görüntü Tekrar'ı olayını açtım. Warzone'da güzel bir vuruş mu yaptım, direk CTRL + Shift + S tuş kombinasyonu yaptığımda o andan geriye doğru 15 saniyelik kısmı SSD'me kayıt alıyor.

Eki Görüntüle 580557
Herşeyi kapatıyorlar onu yapıyorlar bunu yapıyorlar bazı videolar da da acaba daha mı iyi oluyor :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı