candy388r Picopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 694 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Bence Chrome kullanmayın. Zaten farklı browser geçme zamanı gelmiş (Technopat bilgim yalan söylüyor Google Chrome kullanmıyorum). Chromium kullanan ayrı browser bile daha iyi olur. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Kasım 2024
Bence Chrome kullanmayın. Zaten farklı browser geçme zamanı gelmiş (Technopat bilgim yalan söylüyor Google Chrome kullanmıyorum). Chromium kullanan ayrı browser bile daha iyi olur.
Efe1674 Hectopat Katılım 10 Şubat 2023 Mesajlar 1.319 Çözümler 12 Yer Antalya 23 Kasım 2024 #12 candy388r dedi: Bence Chrome kullanmayın zaten farklı browser geçme zamanı gelmiş (Technopat bilgim yalan söylüyor Google Chrome kullanmıyorum) Chromium kullanan ayrı browser bile daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Supermium kullanıyorum. Normal Chrome'u uzun zamandır kullanmıyorum.
candy388r dedi: Bence Chrome kullanmayın zaten farklı browser geçme zamanı gelmiş (Technopat bilgim yalan söylüyor Google Chrome kullanmıyorum) Chromium kullanan ayrı browser bile daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Supermium kullanıyorum. Normal Chrome'u uzun zamandır kullanmıyorum.