RX 570 için Güç kaynağı önerisi

Hatironn

Kilopat
Arkadaşlar merhaba, benim sorum şu. İkinci el bir ekran kartı alacağım RX 570 4 GB ya da 8 GB, bu kartların için minimum 450 Watt PSU gerekiyor bende tam 450 Watt var ama benimki eski güç verimi düşmüştür büyük ihtimalle. Uygun fiyatlı PSU bilen varsa yardımcı olabilir mi? 80 Plus olması şart değil idarelik bir şey de olur 1 yıl içerisinde sistemi değiştireceğim. Sistem özellikleri şöyle:
AMD FX-8120 işlemci 3.1 GHz base ben şu an 3.5GHz kullanıyorum biraz daha overclock yapabilirim.
RAM 10 GB Kingston 1333 mhaz.
120 GB SSD.
150 GB harddisk.
Ayrıca sizce bu kart ile bu işlemci darboğaz yapma ihtimali var mı yaparsa da yüzde kaç yapar? Ve bu işlemci sizce günümüz oyunları için yeterli midir? İkinci el kart tavsiyeleriniz varsa lütfen söyleyin.

Son düzenleme:
High Power 600W Eco 85+ Bronze Güç Kaynağı arkadaşım bunun 400W olanını 1650 S sisteminde kullanıyor ve gayet memnun. Sessiz de çalışıyor fiyat performans olarak bence iyi. Daha iyi bir model tercih eden birisi olursa onlara da bakarsınız. Darboğaz yapacağını sanmıyorum, belki belli başlı eski oyunlarda yapabilir.

RX 570 almadıysanız almanızı önermem. Şu an daha ucuz ve daha güzel bulunanlar var. Palit GTX 1650S öneririm. Darboğaz konusundan emin değilim.
High Power 600W Eco 85+ Bronze Güç Kaynağı arkadaşım bunun 400W olanını 1650 S sisteminde kullanıyor ve gayet memnun. Sessiz de çalışıyor fiyat performans olarak bence iyi. Daha iyi bir model tercih eden birisi olursa onlara da bakarsınız.
600W çok gereksiz. RX 570 sistemlere 400W bile yetebiliyor. 450W-500W öneririm ben.
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

400W dediğinizi görmemişim.

RX 570 almadıysanız almanızı önermem. Şu an daha ucuz ve daha güzel bulunanlar var. Palit GTX 1650S öneririm. Darboğaz konusundan emin değilim.

600W çok gereksiz. RX 570 sistemlere 400W bile yetebiliyor. 450W-500W öneririm ben.
FSP Hydro K 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe (akakce.com)

400W dediğinizi görmemişim.

RX 570'i ikinci el alacağım sıfır değil zaten sıfır kart alacak kadar bütçemde yok zar zor alabiliyorum onu da.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı