ferdi kartal Hectopat Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 59 11 Eylül 2020 #11 TimorYuan2 dedi: 500TL ölü bir işlemciye vereceğinize biraz birikimle yeni nesil bir işlemci ve anakart alınabilir. Birde ram alın sisteminiz yıllarca götürsün sizi. Bende şahsen i5 2400 kullanıyorum. Pek ümitli değilim. Genişletmek için tıkla... 12 gb ram var zaten Walter H. White dedi: Mecbur ikinci el alması lazım diyorum. Anakartı 1155 soket. 1155 soket sıfır işlemci kalmadı piyasada. Genişletmek için tıkla... hocam ana kart ne önerebilirsin
TimorYuan2 dedi: 500TL ölü bir işlemciye vereceğinize biraz birikimle yeni nesil bir işlemci ve anakart alınabilir. Birde ram alın sisteminiz yıllarca götürsün sizi. Bende şahsen i5 2400 kullanıyorum. Pek ümitli değilim. Genişletmek için tıkla... 12 gb ram var zaten Walter H. White dedi: Mecbur ikinci el alması lazım diyorum. Anakartı 1155 soket. 1155 soket sıfır işlemci kalmadı piyasada. Genişletmek için tıkla... hocam ana kart ne önerebilirsin
T TimorYuan2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Eylül 2018 Mesajlar 1.530 Çözümler 2 Yer İstanbul/Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Eylül 2020 #12 ferdi kartal dedi: 12 gb ram var zaten hocam ana kart ne önerebilirsin Genişletmek için tıkla... Öyle değil senin sistemin DDR3. Fakat yeni nesil anakartlar DDR4 destekliyor.
ferdi kartal dedi: 12 gb ram var zaten hocam ana kart ne önerebilirsin Genişletmek için tıkla... Öyle değil senin sistemin DDR3. Fakat yeni nesil anakartlar DDR4 destekliyor.