RX 570 için işlemci önerisi

kudretce

Hectopat
Merhaba, elimde mevcutta RX 570 4 GB ekran kartım var bunun üzerine bir PC toplamak istiyorum,

İşlemci olarak i3-9100F ve AMD 1600 AF arasında kaldım.
Evde oyun oynamak için kullanacağım,
Oynadığım oyunlar:

PUBG, CS:GO ve LoL (düşük ayarlarda)

Bunlar dışında işlemci anakart önerisinede açığım, 6. nesil 7. nesil çok profesyonel bir şey olmasına gerek yok, bu kartta darboğaz yapmasın yeter.

Halihazırda RTX 3060 ekran kartlı 11800H işlemcili notebookum var, sadece evde sıkılınca notebook kurmadan oynamak için topluyorum.

Sadece oyun amaçlı istiyorsanızki diğer ihtiyaçlarınızıda karşılayabilecek olan R5 1600 tercih etmelisiniz benim düşüncem çünkü 6 gerçek 12 sanal çekirdeğe sahip diğer rakibi olan i3 9100 iste 4 gerçek 4 sanal çekirdeğe sahip seçim sizin R5 1600 oyunlarda ama daha iyi performans vericeğini düşünüyorum.
İzleyip karar vermek en mantıklısı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ve ilave etmek isterimki R5 1600 da L3 önbellek 16 MB iken i3-9100F'te 6 MB önbelleğe sahip önbellekte oyunlardaki FPS oldukça etki eden bir etken.

Son düzenleme:
10100F f/p olarak iyidir uygun bir anakart ile. AMD kanadı biraz tuzlu ama PUBG, CS:GO, LoL gibi işlemci tabanlı oyunlara bakıyorsan ikinci el 3300X'leri kovala.

Screenshot_1.jpg

Technopat Haberler

Geri
Yukarı