RX 570 için Kaç Watt PSU gerekli?

R3 1300X RX 570 için 500W PSU yeterli olur mu? İleride Ryzen 7'ye geçtiğimde yeterli olur mu?
Sizce direkt 600W mu almalıyım ?

500W 80 Plus ya da 550W 80 Plus High Power öneririm.
Ben RX 570'e geçcemde anakartıma uyar mı anakart Quadro H81 AC DDR3.

Anakart ile alakası yok hocam ama işlemci ile darboğaz sorumu olabilir ona farkı bir konu aç arkadaşlar yardımcı olsun.

Bir de bu High Power ezbercileri çıktı herhalde, her PSU konusuna High Power yazıp geçiyorlar. Neden High Power? Tamam kötü değil de, neden yani? Marka bir şey ifade etmiyor. Model karşılaştırın.

Hocam fiyat performans anlamda en iyi ürün bu sağ ol olsun ekonomi eskisi gibi Corsair marka alamıyor halk bu yüzden öneriyorlar farkı bir öner diyorsan Game tech önerimin ama bu az kalitesiz.

@susamcocuk Gametech mi? Yapmayın, bomba o. Ucuz PSU önermeyin.

Corsair gibileri alamıyor demişsiniz de, bu bütçeye göre değişir. Çok az bütçeli olan adama dengeli bir sistem toplayıp kararınca bir PSU koyuyoruz, High Power'ın 500W modeli de bunlardan bir tanesi mesela. Gidip Gametech gibi ürünleri önermiyoruz, siz de önermeyin. Kaliteli değil

Bende kaliteli demedin az kalitesiz dedim yoksa öyle PSU alırsan şeytan ile kumar oynuyorsun gibi oluyor.

Bende 400W PSU var RX570'e herhangi bir sıkıntı olmuyor. Benim tavsiyem en azından 550W bir PSU alın ileride ekran kartı yükseltmek istersenız sıkıntı oluyor. Ben şu anda istiyorum fakat PSU değiştirmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…