RX 570 ile A8 5600K darboğaz yapar mı?

TheMatrix

Hectopat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Yazılımcı
Şu an R7 370 kullanıyorum ve ekran kartımı yükseltmek istiyorum. RX 570 ile A8 5600K darboğaz yapar mı? Yapar ise bu işlemciyle darboğaz sorunu yaşamayacak en iyi ekran kartı nedir?

Şu an R7 370 kullanıyorum ve ekran kartımı yükseltmek istiyorum. RX 570 ile A8 5600K darboğaz yapar mı? Yapar ise bu işlemciyle darboğaz sorunu yaşamayacak en iyi ekran kartı nedir?
Bu işlemciyle darboğaz yapmayacak ekran kartları düşük seviye bile sayılmayacak seviyede aynı sorunu ben de yaşıyorum anakart ve işlemci güncelleme gerektiriyor alabilirsen ryzen serisi almak çok daha iyi bunun dışında belli bir süre 4k veya 2k da oynayarak darboğaz'ı azaltarak kullanabilirsin

Kullandığınız kart o işlemciye takılabilecek en iyi kartlardan biri. Sistem güncellemek istiyorsanız ekran kartıyla beraber işlemci anakart ve RAM de değişmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…