RX 570 ile fanlar yüksek hızda 75c normal mi?

Getrost

Kilopat
Sahip olduğum ASUS STRIX RX570 ekran kartım 2150 RPM'de 75 dereceyi görüyor. Kasada hava akışı gayet iyi ancak bu değerler bana biraz yüksek geldi. Bu kartı kullananlar sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi? Ona göre garantiye vermeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu sıcakta ben bile 80 derece görüyorum, kart nasıl görmesin? :D Bu sıcaklarda gayet normal değerler, merak etmeyin.

Sapphire Pulse Rx 570 4 gb kartım var ve maksimum bazı oyunlarda 60 dereceyi görüyorum zirve olarak. Fanlarım da %100 çalışmıyor, manuel olarak ayarlı ve 85-90 arası bir güçte çalışıyor. Ama mesela Ryzen 2600 işlemci 70 dereceleri görüyor o esnada. 75 derece benim için çok yüksek, boşta 38-40 çalışan bir kart çünkü.

Sapphire Pulse RX 570 4 GB kartım var ve maksimum bazı oyunlarda 60 dereceyi görüyorum zirve olarak. Fanlarım da %100 çalışmıyor, manuel olarak ayarlı ve 85-90 arası bir güçte çalışıyor. Ama mesela Ryzen 2600 işlemci 70 dereceleri görüyor o esnada. 75 derece benim için çok yüksek, boşta 38-40 çalışan bir kart çünkü.

Arka plakada pasif soğutma varsa, bahsettiğiniz değerler normal.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı