RX 570 ile fanlar yüksek hızda 75c normal mi?

Getrost

Kilopat
Sahip olduğum ASUS STRIX RX570 ekran kartım 2150 RPM'de 75 dereceyi görüyor. Kasada hava akışı gayet iyi ancak bu değerler bana biraz yüksek geldi. Bu kartı kullananlar sıcaklık değerlerini paylaşabilir mi? Ona göre garantiye vermeyi planlıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Böyle konular artık sık geliyor, hatta aynı kartdan geliyor bu konular. Bence, normal. Yaz ayı var, malesef sıcak.

Hocam bu sıcakta ben bile 80 derece görüyorum, kart nasıl görmesin? Bu sıcaklarda gayet normal değerler, merak etmeyin.

İfadeler: VIN
Unutmayın ağustos ayındayız hava akışı ne kadar iyi olsa da sıcaklıklar yükseliyor.

Sapphire Pulse Rx 570 4 gb kartım var ve maksimum bazı oyunlarda 60 dereceyi görüyorum zirve olarak. Fanlarım da %100 çalışmıyor, manuel olarak ayarlı ve 85-90 arası bir güçte çalışıyor. Ama mesela Ryzen 2600 işlemci 70 dereceleri görüyor o esnada. 75 derece benim için çok yüksek, boşta 38-40 çalışan bir kart çünkü.

Arka plakada pasif soğutma varsa, bahsettiğiniz değerler normal.

Şu anda net sıcaklık artışını göremiyorum videoya kaydetmemişsiniz yani bu sıcaklıkta sabit mi değil mi bilemiyorum ama normal olduğu söylenebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…