RX 570 ile Intel 3220 işlemci darboğaz yapar mı?

RAM'lari 12 GB veya 16 GB RAM yapabilirim PSU'yu 400 watt yapsam nasıl olur sizce.rx 6400de alabilirim

PSU 400W yetecektir 6400 için. RAM'de çift kanal 16 GB'de iyi olur. Fakat işlemci değişmeli. En azından i7 3770 falan alman lazım.

Son düzenleme:
RAM'lari 12 GB veya 16 GB RAM yapabilirim PSU'yu 400 watt yapsam nasıl olur sizce.rx 6400de alabilirim
Bence bütçeniz varsa daha iyi bir ikinci el kasa bakın. Mevcut sistemide satıp,yükseltme yapabilirsiniz.

Bence bütçeniz varsa daha iyi bir ikinci el kasa bakın. Mevcut sistemide satıp, yükseltme yapabilirsiniz.

Mevcut sistemin neyini satayım hahaha sistem seferden çıkmış gibi bazı günler kapat tuşuna basıyorum şakasız kronometre tuttum 48 dakika sonra kapandı.

Son düzenleme:
PSU 400W yetecektir 6400 için. RAM'de çift kanal 16 GB'de iyi olur. Fakat işlemci değişmeli. En azındn i7 3770 Falan alman lazım.

Şimdilik bu işlemciyle kalsam olur mu daha sonra 6-7 ay kullandıktan sonra yenilesem o zamana kadar oluşan darboğaz sistemin performansını düşürür mü? Ve bu darboğazı sadece oyundamı yaşarım mesela YouTube'da video izlerken sıkıntı çıkarır mı?

Senin bileceğin iş ama işlemci RX 550'ye bile bazı oyunlarda darboğaz yapabilecek kadar zayıf. O dediğin süre içerisinde yaşayacağın performans kaybını kafana takmazsan olabilir fakat zaten 6400 alırsan anakart PCI 4.0 desteklemediği için performans kaybı yaşayacak ekstradan darboğazdan kaybedeceğin performansı eklersen dayanılmaz olabilir.

anladım efenim biz yine devam o zaman intelin lanet apusuyla

Hocam arkadaşlar saçmalamış kusura bakmasınlar 5500 bütçeyle ikinci elden yeni bir sistem dize bileceğini düşünüyorum elindekini de satarsın.

Aslında Teknobiyotik'te 5600G 3200TL en ucuz anakart 900 TL ramlarde 16 GB Kingston Fury 1000 lira 5400 TL falan yapıyor 1 senelik idare eder gibi ama en azından işlemciyi 3770 yapıp RX 6400 ve 16 GB RAM alarak kafayı en az 3-4 sene rahatlatmayı düşünüyordum hem böylesi benim daha iyi olur ama güncel kalmak daha iyi sanırım o yüzden bütçeyi arttıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…