RX 570 ile kullanmalık işlemci önerisi

Mesela en basitinden çoğu teste gördüğümüz CS:GO 2 diyelim hocam.

Oynarsınız hocam sıkıntı etmez, kasmaz ama 200-300 FPS de beklemeyin. Ben o oyunu 1 kere oynamıştım detaylı FPS testi yapmadım ama akıcı oynatıyordu.

Hocam ram 16GB alacağım attığınız 32GB. Onun dışında mesela hocam ben ekran kartını daha iyi bir kartla değiştirirsem örneğin RTX2080, bu parçalar hala kullanışlı olacaktır deme?

Mesela en basitinden çoğu teste gördüğümüz CS:GO 2 diyelim hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada CS 2 testi de var ama 120 FPS diyor gercek mi oyunu oynamadığım bilemiyorum.

Hocam ram 16GB alacağım attığınız 32GB. Onun dışında mesela hocam ben ekran kartını daha iyi bir kartla değiştirirsem örneğin RTX2080, bu parçalar hala kullanışlı olacaktır deme?
Tabii ki. RAM alabiliyorsanız 32 alın. Çok fark edecektir. Bütçe yetmiyorsa 16'da tercih edebilirsiniz.

Hocam RAM 16 GB alacağım attığınız 32 GB. Onun dışında mesela hocam ben ekran kartını daha iyi bir kartla değiştirirsem örneğin RTX 2080, bu parçalar hala kullanışlı olacaktır deme?

RTX 2080 alabiliyorsanız RX 570'i boş verin RTX 2080 alın.

7500F'in RTX 4070Ti gibi modellere kadar gideri var 1080P ile. RTX 2080 filan hiç birşey o işlemci için. RAM'i tek 16GB alırsınız, DDR5 için tek kanal sıkıntı değil.

RTX 2080'i filanda unutun. 2.el de zaten 3060Ti'dan pahalıya satıyorlar.

R5 1600'ün de devri kapandı doğrusu. Zorlamaya gerek yok.

Örnek olarak vermiştim 2080'i zaten hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…