RX 570 ile MSI A68HM-E33 anakart uyumlu mu?

Sapphire RX570 8 GB Pulse ITX 256Bit almak istiyorum.

Anakart: MSI A68HM-E33
İşlemci: AMD Athlon X4 860
RAM: 8 GB (MHz bilmiyorum)
Güç kaynağım 350W

3 sorum var.
Anakarta uyar mı?

İşlemcinin yetersiz kalacağını tahmin etmek zor değil. Kısıtlı bütçeye hangi işlemciyi önerirsiniz?
Önce ekran kartı ile işlemci daha sonra RAM yükseltmek istiyorum sistem toplamak çok pahalı geliyor. Mantıklı mı?

Tek bir soru bile yanıtlarsanız çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam merhaba. Anakartınızda 1 adet PCI-Express portu mevcut. Bu, ekran kartınızın anakarta uyumlu olduğunu gösteriyor. Ancak, güç kaynağınızın en az 5 senelik olduğunu düşünüyorum, bu aralar 500W altı güç kaynağı gördüğümü hatırlamıyorum. Güç kaynağınız yetersiz kalacaktır. Ayrıca, ekran kartını sıfır alacaksanız, en az 1400₺'den başladığını görüyorum. RX 570'i bu fiyattan almanızı tavsiye etmiyorum. RX 570 yerine, RX 590 performansına yakın RX 5500 XT alabilirsiniz. Ama kesinlikle güç kaynağı değişmeniz gerekiyor.

Hocam merhaba. Anakartınızda 1 adet PCI-Express portu mevcut. Bu, ekran kartınızın anakarta uyumlu olduğunu gösteriyor. Ancak, güç kaynağınızın en az 5 senelik olduğunu düşünüyorum, bu aralar 500W altı güç kaynağı gördüğümü hatırlamıyorum. Güç kaynağınız yetersiz kalacaktır. Ayrıca, ekran kartını sıfır alacaksanız, en az 1400₺'den başladığını görüyorum. RX 570'i bu fiyattan almanızı tavsiye etmiyorum. RX 570 yerine, RX 590 performansına yakın RX 5500 XT alabilirsiniz.
hadi ya bi masraf daha çıktı desene. Öneriniz var mı?

Sapphire RX570 8 GB Pulse ITX 256Bit almak istiyorum.

Anakart: MSI A68HM-E33
İşlemci: AMD Athlon X4 860
RAM: 8 GB (MHz bilmiyorum)
Güç kaynağım 350W

3 sorum var.
Anakarta uyar mı?

İşlemcinin yetersiz kalacağını tahmin etmek zor değil. Kısıtlı bütçeye hangi işlemciyi önerirsiniz?
Önce ekran kartı ile işlemci daha sonra RAM yükseltmek istiyorum sistem toplamak çok pahalı geliyor. Mantıklı mı?

Tek bir soru bile yanıtlarsanız çok sevinirim.
FM2+ soketi ölü bir soket. İşlemci değiştirmek isterseniz AM4+ soketinden anakart alıp Ryzen işlemciye geçmeniz daha iyi olacaktır. Ekran kartına gelirsek uyar ancak güç kaynağınızı değiştirmenizi öneririm.

Hadi ya bir masraf daha çıktı desene.
Maalesef hocam, güç kaynağınız bu ekran kartlarına yetmez. Uygun fiyatlı, kaliteli bir PSU almanız gerek. Bu konu hakkında çok dil döktüm ama, benim sıfır ekran kartımı, sıfır aldığım Cooler Master Masterwatt Lite 80+ ile RX 580 8 GB ARMOR OC ekran kartım 8. ayında çöp oldu. Çünkü ekran kartı yük altında çok fazla güç çekiyor, benim aldığım PSU ile yetersiz kalıyordu.

Parçalarınızı satıp 1200 AF'li ve A320M'li bir sistem toplayabilirsiniz. O.C. işime yaramaz derseniz, alınabilir. Güzel performans alabilirsiniz.
Corsair Carbide Spec-05 05 CC-9011151-EU -WW Pencereli ATX Mid-Tower 550W Gaming Kasa - incehesap.com
Bu kasa güç kaynağıyla beraber geliyor. Bunu almak mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz.
Aynı durumdayız. Ben de x4 845 işlemci kullanıyorum. Soketimiz aynı. İşlemciyi yükseltmemiz için anakartı değiştirmemiz şart oldu.☹
Peki Rx 570 e hangi işlemciyi önerirsiniz Ryzen 3 1200 yeterli mi?

Son düzenleme:
Corsair Carbide Spec-05 05 CC-9011151-EU -WW Pencereli ATX Mid-Tower 550W Gaming Kasa - incehesap.com
Bu kasa güç kaynağıyla beraber geliyor. Bunu almak mantıklı geldi siz ne düşünüyorsunuz.

Peki Rx 570 e hangi işlemciyi önerirsiniz Ryzen 3 1200 yeterli mi?
Güzel bir kasa gibi duruyor, ben de Corsair Spec Delta RGB 650W kullanıyorum. Ancak bu kasada fan çeşitliliği çok az. 2 hafta bu konu olsaydı 816₺'ye Corsair Spec Delta RGB 550W önerirdim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı