Y yunusiste Femtopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #1 Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı?
Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı?
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.910 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #2 yunusiste dedi: Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı? Eki Görüntüle 1837369 Genişletmek için tıkla... 2060 la bile kullandım sorun yaşamazsınız. Artı 0 Eksi
yunusiste dedi: Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı? Eki Görüntüle 1837369 Genişletmek için tıkla... 2060 la bile kullandım sorun yaşamazsınız.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #3 yunusiste dedi: Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı? Eki Görüntüle 1837369 Genişletmek için tıkla... Tek 6 pin sorun yaşatmayacaktır fakat voltaj dalgalanmalarına dikkat etmen gerek. Akım korumalı priz vs kullan. Artı 0 Eksi
yunusiste dedi: Dostlarım yardımcı olursanız sevinirim, hiç bilmiyorum. Bu kabloyu bağlarsam gerekli enerji taşınır mı? Eki Görüntüle 1837369 Genişletmek için tıkla... Tek 6 pin sorun yaşatmayacaktır fakat voltaj dalgalanmalarına dikkat etmen gerek. Akım korumalı priz vs kullan.
KS KS Y yunusiste Femtopat Katılım 26 Haziran 2023 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #4 Eskiden 2gb kart kullandım sorun olmadı iki kablo bağlıyordum tek sorunum yaratıyor efenin? MuratTheFounder dedi: Tek 6 pin sorun yaşatmayacaktır fakat voltaj dalgalanmalarına dikkat etmen gerek. Akım korumalı priz vs kullan Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Eskiden 2gb kart kullandım sorun olmadı iki kablo bağlıyordum tek sorunum yaratıyor efenin? MuratTheFounder dedi: Tek 6 pin sorun yaşatmayacaktır fakat voltaj dalgalanmalarına dikkat etmen gerek. Akım korumalı priz vs kullan Genişletmek için tıkla...