RX 570 ile Rematch kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

0zzy1

Femtopat
Daha fazla  
Rematch'te kaç FPS alırım? Ekran kartım RX 570, işlemcim Ryzen 5 5600X, RAM 8 GB. Ona göre alacağım, donacak donacaksa hiç 15 dolar para vermeyeyim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rematch'te kaç FPS alırım? Ekran kartım RX 570, işlemcim Ryzen 5 5600X, RAM 8 GB. Ona göre alacağım, donacak donacaksa hiç 15 dolar para vermeyeyim.
iade edebilirsin bence dene

ben orta ayarlarda ryzen 7 5700x 2060super ile 140 fps alıyorum. Yükseğe çekince ara sıra droplar oluyor

iade edebilirsin bence dene

ben orta ayarlarda ryzen 7 5700x 2060super ile 140 fps alıyorum. Yükseğe çekince ara sıra droplar oluyor
orta veya performans ayarıyla dropsuz bende oynayabiliceksem alıcam bende hocam ilgimi cekti sahsen oyun iade edince karta geri yükleme oluyo mu ki ben steam cüzdan olarak iade ediyolar diye biliyorum hocam

He, "rematch" demişsiniz. Kaldırır, rahatça oynatır. RX 580 vardı bende, 8 GB modeli. Mis gibi, cayır cayır oynatıyordu. İçinden bile geçer yani. RX 580’i hafife almayın, çok sinirlendim şu an yani.

He, "Rematch" demişsiniz. Kaldırır, rahatça oynatır. RX 580 vardı bende, 8 GB modeli. Mis gibi, cayır cayır oynatıyordu. İçinden bile geçer yani. RX 580'i hafife almayın, çok sinirlendim şu an yani.

İşlemciniz neydi hocam?

Ben R5 5600 ve GTX 980 ile düşükte sabit 75 oynuyorum. Ama ekran kartını gereksiz çok kullanıyor.

Drop oluyor mu ve düşükte oyunun havası cok bozuluyor mu?

Ryzen 5 5500’dü işlemcim bir de benim, yani öyle düşün. GTX 980 ile kendi ekran kartınızı karşılaştırmayın bence. He, bir de zaten Rematch işlemci oyunu değil mi? Ben öyle biliyorum yani. Bir de her bilgisayar kaldırır bence, Rematch aşırı iyi grafikleri olan bir oyun değil. Güzel optimize edilmiş, bence her bilgisayarda cayır cayır oynanabileceğini düşünüyorum.

orta veya performans ayarıyla dropsuz bende oynayabiliceksem alıcam bende hocam ilgimi cekti sahsen oyun iade edince karta geri yükleme oluyo mu ki ben steam cüzdan olarak iade ediyolar diye biliyorum hocam
iade edersen hangi yöntemle aldıysan gelir paran. Kartada gelir 3 4 güne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…