ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #1 Valorant'ta düşük ayarlarda 120-150 arası FPS alıyorum. Denedim ve bir türlü FPS artıramadım. Bunun sebebi nedir acaba? 16 GB RAM. Ryzen 5 2600. RX 570 4 GB. eskiden 300 olan fps sanırım yavaş yavaş düşmeye başladı çözümünü bulamadım
Valorant'ta düşük ayarlarda 120-150 arası FPS alıyorum. Denedim ve bir türlü FPS artıramadım. Bunun sebebi nedir acaba? 16 GB RAM. Ryzen 5 2600. RX 570 4 GB. eskiden 300 olan fps sanırım yavaş yavaş düşmeye başladı çözümünü bulamadım
D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #2 ForYou_SS dedi: Valorant'ta düşük ayarlarda 120-150 arası FPS alıyorum. Denedim ve bir türlü FPS artıramadım. Bunun sebebi nedir acaba? 16 GB RAM. Ryzen 5 2600. RX 570 4 GB. Eskiden 300 olan FPS sanırım yavaş yavaş düşmeye başladı çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemcini en son ne zaman macunladin? Artı 0 Eksi
ForYou_SS dedi: Valorant'ta düşük ayarlarda 120-150 arası FPS alıyorum. Denedim ve bir türlü FPS artıramadım. Bunun sebebi nedir acaba? 16 GB RAM. Ryzen 5 2600. RX 570 4 GB. Eskiden 300 olan FPS sanırım yavaş yavaş düşmeye başladı çözümünü bulamadım. Genişletmek için tıkla... İşlemcini en son ne zaman macunladin?
KS KS ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #3 DarKDayS6 dedi: İşlemcini en son ne zaman macunladin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 6ay önce topladım o yüzden macunlamaya gerek duymadım Artı 0 Eksi
DarKDayS6 dedi: İşlemcini en son ne zaman macunladin? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarı 6ay önce topladım o yüzden macunlamaya gerek duymadım
D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #4 ForYou_SS dedi: Bilgisayarı 6ay önce topladım o yüzden macunlamaya gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemcinin ısısına bak. Artı 0 Eksi
ForYou_SS dedi: Bilgisayarı 6ay önce topladım o yüzden macunlamaya gerek duymadım. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı ve işlemcinin ısısına bak.
KS KS ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #5 DarKDayS6 dedi: Ekran kartı ve işlemcinin ısısına bak. Genişletmek için tıkla... Şuan sadece microsoft edge açık ve ekran kartının sıcaklığı 57 santigrat Artı 0 Eksi
DarKDayS6 dedi: Ekran kartı ve işlemcinin ısısına bak. Genişletmek için tıkla... Şuan sadece microsoft edge açık ve ekran kartının sıcaklığı 57 santigrat
D DarKDayS6 Hectopat Katılım 19 Şubat 2021 Mesajlar 381 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #6 ForYou_SS dedi: Şu an sadece Microsoft Edge açık ve ekran kartının sıcaklığı 57 santigrat. Genişletmek için tıkla... İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi? Artı 0 Eksi
ForYou_SS dedi: Şu an sadece Microsoft Edge açık ve ekran kartının sıcaklığı 57 santigrat. Genişletmek için tıkla... İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi?
KS KS ForYou_SS Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #7 DarKDayS6 dedi: İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum biraz uzun sürebilir ForYou_SS dedi: Bakıyorum biraz uzun sürebilir Genişletmek için tıkla... DarKDayS6 dedi: İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... işlemci 50 ve 55 arasında ve drive sanırım güncel Son düzenleme: 14 Mart 2021 Artı 0 Eksi
DarKDayS6 dedi: İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... Bakıyorum biraz uzun sürebilir ForYou_SS dedi: Bakıyorum biraz uzun sürebilir Genişletmek için tıkla... DarKDayS6 dedi: İşlemci isin ne ve Drive'lerin güncel mi? Genişletmek için tıkla... işlemci 50 ve 55 arasında ve drive sanırım güncel
ibrahimerror Megapat Katılım 22 Kasım 2015 Mesajlar 145 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #8 Valoranta herhangi bir güncelleme falan mı geldi acaba bugün gördüğüm ikinci AMD ekran karti ile ilgili konu güncelleme ile bir problem olmuş olabilir. Artı 0 Eksi
Valoranta herhangi bir güncelleme falan mı geldi acaba bugün gördüğüm ikinci AMD ekran karti ile ilgili konu güncelleme ile bir problem olmuş olabilir.