Mustafakp Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #1 RX 570 Armor modeli 8 pinli, bende VX Plus 400W PSU var. Grafik girişi 6 pin. Bunu takıp kullansam sorun olur mu? Olursa ne gibi problem olur?
RX 570 Armor modeli 8 pinli, bende VX Plus 400W PSU var. Grafik girişi 6 pin. Bunu takıp kullansam sorun olur mu? Olursa ne gibi problem olur?
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.558 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #2 Mustafakp dedi: RX 570 Armor modeli 8 pinli, bende VX Plus 400W PSU var. Grafik girişi 6 pin. Bunu takıp kullansam sorun olur mu? Olursa ne gibi problem olur? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile sorunsuz kullanırsın.
Mustafakp dedi: RX 570 Armor modeli 8 pinli, bende VX Plus 400W PSU var. Grafik girişi 6 pin. Bunu takıp kullansam sorun olur mu? Olursa ne gibi problem olur? Genişletmek için tıkla... Dönüştürücü ile sorunsuz kullanırsın.
558memoli Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Kasım 2019 Mesajlar 3.206 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bol Diplomalı Çok Bilmiş İşsizin Biri 25 Ocak 2021 #3 400W yeterli fakat PSU kaliteli mi onu bilmiyorum. Kaliteli ise yeterli olur.
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #4 Uygun değil hocam. 500W 8 pin beslemeli PSU alın. Yük altında sıkıntı yapabilir.
Mustafakp Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #5 Damon Salvatore dedi: Dönüştürücü ile sorunsuz kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Kartı aldığım yer 6 pin ile de sorunsuz kullanırsın dedi, ben de dönüştürücü almadım ama içim rahat değil. Yener K. dedi: Uygun değil hocam. 500W 8 pin beslemeli PSU alın. Yük altında sıkıntı yapabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an bu PSU ile 6 pini taksam sorun çıkar mı
Damon Salvatore dedi: Dönüştürücü ile sorunsuz kullanırsın. Genişletmek için tıkla... Kartı aldığım yer 6 pin ile de sorunsuz kullanırsın dedi, ben de dönüştürücü almadım ama içim rahat değil. Yener K. dedi: Uygun değil hocam. 500W 8 pin beslemeli PSU alın. Yük altında sıkıntı yapabilir. Genişletmek için tıkla... Şu an bu PSU ile 6 pini taksam sorun çıkar mı
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.558 Makaleler 4 Çözümler 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #6 Mustafakp dedi: Kartı aldığım yer 6 pin ile de sorunsuz kullanırsın dedi, ben de dönüştürücü almadım ama içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... O halde deneyin en fazla güç yetmez ve sistem kapanır eğer sistem kapanırsa ya PSU yetmiyordur ya da 6 pin yetersiz geliyordur.
Mustafakp dedi: Kartı aldığım yer 6 pin ile de sorunsuz kullanırsın dedi, ben de dönüştürücü almadım ama içim rahat değil. Genişletmek için tıkla... O halde deneyin en fazla güç yetmez ve sistem kapanır eğer sistem kapanırsa ya PSU yetmiyordur ya da 6 pin yetersiz geliyordur.
Mustafakp Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 153 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2021 #7 Damon Salvatore dedi: O halde deneyin en fazla güç yetmez ve sistem kapanır eğer sistem kapanırsa ya PSU yetmiyordur ya da 6 pin yetersiz geliyordur. Genişletmek için tıkla... Şu an PSU da ayrı olarak 4 pin girişi var. Bunu 2'ye ayirabilir miyim? 6+2 olarak kullanmak için deneyeyim mi?
Damon Salvatore dedi: O halde deneyin en fazla güç yetmez ve sistem kapanır eğer sistem kapanırsa ya PSU yetmiyordur ya da 6 pin yetersiz geliyordur. Genişletmek için tıkla... Şu an PSU da ayrı olarak 4 pin girişi var. Bunu 2'ye ayirabilir miyim? 6+2 olarak kullanmak için deneyeyim mi?