Tekrardan merhaba, satıcı bugün bana sonuçları gönderdi ama sonda sanki videoyu kesiyormuş gibi geliyor ve test de RX570 olarak gözüken kart sonda RX580 olarak çıkıyor. Bana gönderdiği videoyu Youtube'a yükledim, acaba siz de bir bakar mısınız? Ayrıca kutusu da yokmuş.FurMark testini 15dk açık tutsun satıcı. O anı çektiği bir video olur. Geç oldu biraz kusura bakmayın.
RX570'den 580 gözükme olayı FurMark'tan kaynaklı. Kutusu yoksa garanti kapsamına girmeyecektir maalesef (fatura olsa dahi). Zaten bu tarz f/p kartlara çok özenli bakmıyor bazı kullanıcılar. Titizleride var elbette ama çoğu hor görüyor. Aslında param güvende ile alınıp, adamın size söylediklerinden 1 tanesi bile hatalı olsa iade işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Size kalmış. Ben GIGABYTE AORUS RX 5704GB aldığımda ne FanSTOP RGB yazısı vardı, ne temizdi. Yapraklarındaki vida yerlerini denk getirememişler, yapraklar birbirine girmişti. Ama ben o ekran kartına bir macun temizliği yaptım ( Hatta termal padleri bile berbat durumdaydı, ama masraf yapmak istemedim o karta) sonra mis gibi kullandım. Bu sene çıkan Outlast Trials Closed Beta'yı da kendisiyle oynadım. FPS ve Sıcaklık değerleri iyiydi. Dediğim gibi sipariş edip ürün elinize ulaşınca, sizin sisteminize benzeyen bir video ile karşılaştırabilirsiniz. Ha baktınız değerler çok düşük, gidin iade talebi oluşturun, zaten Sahibinden kabul eder.Test de RX570 olarak gözüken kart sonda RX580 olarak çıkıyor. Bana gönderdiği videoyu Youtube'a yükledim, acaba siz de bir bakar mısınız?
Kutu çok büyük bir etken mi? Kendisinden detaylı fotoğraf istedim, birazdan atacağını söyledi. Eğer Sahibinden dediğiniz gibi işliyorsa, güzel bir pazarlık ile bu kartı alırım. Eğer geldiğinde aynı değerleri göremez isem iade ederim.RX570'den 580 gözükme olayı FurMark'tan kaynaklı. Kutusu yoksa garanti kapsamına girmeyecektir maalesef (fatura olsa dahi). Zaten bu tarz f/p kartlara çok özenli bakmıyor bazı kullanıcılar. Titizleride var elbette ama çoğu hor görüyor. Aslında param güvende ile alınıp, adamın size söylediklerinden 1 tanesi bile hatalı olsa iade işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz. Size kalmış. Ben GIGABYTE AORUS RX 5704GB aldığımda ne FanSTOP RGB yazısı vardı, ne temizdi. Yapraklarındaki vida yerlerini denk getirememişler, yapraklar birbirine girmişti. Ama ben o ekran kartına bir macun temizliği yaptım ( Hatta termal padleri bile berbat durumdaydı, ama masraf yapmak istemedim o karta) sonra mis gibi kullandım. Bu sene çıkan Outlast Trials Closed Beta'yı da kendisiyle oynadım. FPS ve Sıcaklık değerleri iyiydi. Dediğim gibi sipariş edip ürün elinize ulaşınca, sizin sisteminize benzeyen bir video ile karşılaştırabilirsiniz. Ha baktınız değerler çok düşük, gidin iade talebi oluşturun, zaten Sahibinden kabul eder.
Tamamdır hocam sağolun yardımınız için. Videodaki sıcaklık değerleri iyi değil mi?İşliyor emin olun. Hatta bir aralar satıcılardan çok mağdur olanlar oldu. Artık satıcılarda ürünleri göndermeden önce video kaydı alıyorlar. Olay şuydu, alıcı ürünü Param Güvende ile alıyor, ardından ürün eline ulaşınca ürünün içini açıyor, parçasını -söküyor- alıyor, ve iade talebi oluşturup "BANA BOZUK ÜRÜN GÖNDERİLDİ!" diyor ve haklı çıkıyordu. Bu olaylardan sonra millet Param Güvende ile ürün satmaya korkar oldu. Bende şu anda ekran kartı değiştirme sürecindeyim. Şimdiye kadar ne çekebiliyorsam çektim. Tarihleriyle birlikte diskimde bulunduruyorum. Zannımca Sahibindenin bu politikası hala değişmemiştir. Sorun çıkmaz sizin açınızdan. Pazarlık yapıp alın kartı. Son olarak belirtmeden geçmeyeyim. Kutu büyük etken değil. Benim RX570'de de kutu yoktu. Satacak olursanızda piyasanın 100TL altına koyarsınız en fazla.
Videodaki sıcaklık değerleri iyi lakin o videoda tam göremiyorum, sıcaklık 50 derece olunca mı RX 580'e dönüşüyor yazı?Tamamdır hocam sağolun yardımınız için. Videodaki sıcaklık değerleri iyi değil mi?
0.25 hızı ile izleyince baktım normal duruyor. Çok fazla hızlandırdığı için kesilmiş gibi gözükyüyor. Kapattığı an 57 dereceden 46 ya düşüyor ama orada 580 gözüküyor dediğim gibi. Kendisi de fotoğrafını attı bana, neden olduğunu o da bilmiyormuş.Videodaki sıcaklık değerleri iyi lakin o videoda tam göremiyorum, sıcaklık 50 derece olunca mı RX 580'e dönüşüyor yazı?
O 580 kısmı FurMark'tan o zaman. Önemli olan GPU-Z . Atmışsınız zaten onuda. Sıkıntı yok ondada.0.25 hızı ile izleyince baktım normal duruyor. Çok fazla hızlandırdığı için kesilmiş gibi gözükyüyor. Kapattığı an 57 dereceden 46 ya düşüyor ama orada 580 gözüküyor dediğim gibi. Kendisi de fotoğrafını attı bana, neden olduğunu o da bilmiyormuş.
Eki Görüntüle 1621208
Tamamdır teşekkür ederim. Zamanınızı çalmadım umarım. Şimdi fotoğrafları bekliyorum gönderdiği zaman buradan da atarım siz de fikrinizi iletirseniz çok iyi olur.O 580 kısmı FurMark'tan o zaman. Önemli olan GPU-Z . Atmışsınız zaten onuda. Sıkıntı yok ondada.
Ne demek estağfurullah. Birbirimize yardımcı olmak için buradayız.Tamamdır teşekkür ederim. Zamanınızı çalmadım umarım. Şimdi fotoğrafları bekliyorum gönderdiği zaman buradan da atarım siz de fikrinizi iletirseniz çok iyi olur.