Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #21 wennzy dedi: Ne demek estağfurullah. Birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Genişletmek için tıkla... Ah be, fotoğrafları atacağım birazdan dedi sonra muhabbet ettik öyle ama satılmış. Başka kart bulmam gerek sanırsam . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-570-en-guclu-4-gb-ekran-karti-2-gunde-iade-1070820995/detay Şu ürüne ne dersiniz? Bu seferki gibi zaman kaybetmeyip basit sorularla hemen almak istiyorum. Son düzenleme: 2 Ocak 2023
wennzy dedi: Ne demek estağfurullah. Birbirimize yardımcı olmak için buradayız. Genişletmek için tıkla... Ah be, fotoğrafları atacağım birazdan dedi sonra muhabbet ettik öyle ama satılmış. Başka kart bulmam gerek sanırsam . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-570-en-guclu-4-gb-ekran-karti-2-gunde-iade-1070820995/detay Şu ürüne ne dersiniz? Bu seferki gibi zaman kaybetmeyip basit sorularla hemen almak istiyorum.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #22 Peganeo dedi: Eki Görüntüle 1621219 Ah be, fotoğrafları atacağım birazdan dedi sonra muhabbet ettik öyle ama satılmış. Başka kart bulmam gerek sanırsam . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-570-en-guclu-4-gb-ekran-karti-2-gunde-iade-1070820995/detay Şu ürüne ne dersiniz? Bu seferki gibi zaman kaybetmeyip basit sorularla hemen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rx-570-furmark-testli-1068542819/detay
Peganeo dedi: Eki Görüntüle 1621219 Ah be, fotoğrafları atacağım birazdan dedi sonra muhabbet ettik öyle ama satılmış. Başka kart bulmam gerek sanırsam . https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-sapphire-nitro-plus-570-en-guclu-4-gb-ekran-karti-2-gunde-iade-1070820995/detay Şu ürüne ne dersiniz? Bu seferki gibi zaman kaybetmeyip basit sorularla hemen almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rx-570-furmark-testli-1068542819/detay
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #23 wennzy dedi: Adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rx-570-furmark-testli-1068542819/detay Genişletmek için tıkla... Sağolun yapacak bir şey yok kısmet işte. Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu?
wennzy dedi: Adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gigabyte-rx-570-furmark-testli-1068542819/detay Genişletmek için tıkla... Sağolun yapacak bir şey yok kısmet işte. Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #24 Peganeo dedi: Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu? Genişletmek için tıkla... Kaçmaz o fiyata. Gaziantep veya çevresindeyseniz alın hemen . Pardon param güvende varmış. SAPPHIRE NITRO iyidir.
Peganeo dedi: Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu? Genişletmek için tıkla... Kaçmaz o fiyata. Gaziantep veya çevresindeyseniz alın hemen . Pardon param güvende varmış. SAPPHIRE NITRO iyidir.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.309 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #25 Peganeo dedi: Sağ olun yapacak bir şey yok kısmet işte. Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu? Genişletmek için tıkla... O karta bayağı uzun süre baktım evet alınır. Eğer İstanbul ümraniyeye yakınsanız Asya bilgisayar var ben oradan 1450TL'ye Gaming X aldım. İlgililer. Eğer yakınsanız bir bakın, dün ellerinde Sapphire Pulse RX570 ve 470 vardı, kutulu ürünler.
Peganeo dedi: Sağ olun yapacak bir şey yok kısmet işte. Yukarıda attığım ürünün vida etiketleri bile duruyor. Sizce alayım mı onu? Genişletmek için tıkla... O karta bayağı uzun süre baktım evet alınır. Eğer İstanbul ümraniyeye yakınsanız Asya bilgisayar var ben oradan 1450TL'ye Gaming X aldım. İlgililer. Eğer yakınsanız bir bakın, dün ellerinde Sapphire Pulse RX570 ve 470 vardı, kutulu ürünler.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #26 wennzy dedi: Kaçmaz o fiyata. Gaziantep veya çevresindeyseniz alın hemen . Genişletmek için tıkla... Malatya'dayım, param güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman?
wennzy dedi: Kaçmaz o fiyata. Gaziantep veya çevresindeyseniz alın hemen . Genişletmek için tıkla... Malatya'dayım, param güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.463 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #27 Peganeo dedi: Malatya'dayım, param güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Alın. Ben param güvende olduğunu görmemiştim. FurMark testi koymuşlar. Isınmaz zaten PULSE kartlar. Sorun, varsa yapıştırın.
Peganeo dedi: Malatya'dayım, param güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Alın. Ben param güvende olduğunu görmemiştim. FurMark testi koymuşlar. Isınmaz zaten PULSE kartlar. Sorun, varsa yapıştırın.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.309 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #28 Peganeo dedi: Malatya'dayım, Param Güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Kutu vardır, bunlar mağaza olarak satıyordu galiba. Fatura olmasa çok takılmayan kart sorunsuzsa.
Peganeo dedi: Malatya'dayım, Param Güvende ile alacağım. Sadece kutusu ve faturası var mı yazıp alıyorum o zaman? Genişletmek için tıkla... Kutu vardır, bunlar mağaza olarak satıyordu galiba. Fatura olmasa çok takılmayan kart sorunsuzsa.
Peganeo Kilopat Katılım 30 Aralık 2019 Mesajlar 923 Çözümler 17 Yer Malatya Daha fazla Sistem Özellikleri R7 5700X3D, Sapphire Pulse RX 9070XT Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #29 wennzy dedi: Alın. Ben param güvende olduğunu görmemiştim. FurMark testi koymuşlar. Isınmaz zaten PULSE kartlar. Sorun, varsa yapıştırın. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: Kutu vardır, bunlar mağaza olarak satıyordu galiba. Fatura olmasa çok takılmayan kart sorunsuzsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, satıcıya şimdi yazıyorum bakalım ne diyecek. Bir de vida etiketleri orijinal mi?
wennzy dedi: Alın. Ben param güvende olduğunu görmemiştim. FurMark testi koymuşlar. Isınmaz zaten PULSE kartlar. Sorun, varsa yapıştırın. Genişletmek için tıkla... SEMIKAANCAKIR dedi: Kutu vardır, bunlar mağaza olarak satıyordu galiba. Fatura olmasa çok takılmayan kart sorunsuzsa. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, satıcıya şimdi yazıyorum bakalım ne diyecek. Bir de vida etiketleri orijinal mi?
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.309 Makaleler 2 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #30 Peganeo dedi: Tamamdır, satıcıya şimdi yazıyorum bakalım ne diyecek. Bir de vida etiketleri orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinale benziyor.
Peganeo dedi: Tamamdır, satıcıya şimdi yazıyorum bakalım ne diyecek. Bir de vida etiketleri orijinal mi? Genişletmek için tıkla... Orijinale benziyor.