Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2019 #11 benkimimbilmem dedi: Tamamdır. Bütçeyi artırabilirsem alacağım fakat performans farkı çok fazla mıdır onu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Performans farkından ziyade soğutma farkı var. Daha iyi soğutma blokları ve VRM denen parçalar biraz daha fazla. FPS ancak 1-2 FPS oynar seçim sizin.
benkimimbilmem dedi: Tamamdır. Bütçeyi artırabilirsem alacağım fakat performans farkı çok fazla mıdır onu merak etmiştim. Genişletmek için tıkla... Performans farkından ziyade soğutma farkı var. Daha iyi soğutma blokları ve VRM denen parçalar biraz daha fazla. FPS ancak 1-2 FPS oynar seçim sizin.
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.602 Makaleler 21 Çözümler 97 19 Ocak 2019 #12 Performans farkı çok az ama soğutma farkı büyük. Kartı aldığın gibi 1420 MHz'e herhangi bir ısı artışı ve voltaj artışı olmadan OC yaptım. Normal 570'lerin hızı 1200 veya 1100 küsür olması lazım.
Performans farkı çok az ama soğutma farkı büyük. Kartı aldığın gibi 1420 MHz'e herhangi bir ısı artışı ve voltaj artışı olmadan OC yaptım. Normal 570'lerin hızı 1200 veya 1100 küsür olması lazım.
B benkimimbilmem Kilopat Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 601 Çözümler 1 19 Ocak 2019 #13 Msevket44 dedi: Performans farkından ziyade soğutma farkı var. Daha iyi soğutma blokları ve VRM denen parçalar biraz daha fazla. FPS ancak 1-2 FPS oynar seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım nitro+ daha büyük, kasama sığmayabilir ve 8+2 kablo gerekiyor sanırsam o da benim güç kaynağında yok. Galiba pulse alacağım.
Msevket44 dedi: Performans farkından ziyade soğutma farkı var. Daha iyi soğutma blokları ve VRM denen parçalar biraz daha fazla. FPS ancak 1-2 FPS oynar seçim sizin. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım nitro+ daha büyük, kasama sığmayabilir ve 8+2 kablo gerekiyor sanırsam o da benim güç kaynağında yok. Galiba pulse alacağım.
Msevket44 Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 9 Ağustos 2015 Mesajlar 5.501 Makaleler 6 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2019 #14 Hayırlı olsun o zaman güzel seçim.