RX 570 iyi mi?

Bu arada işlemciğim Ryzen 3 3200G o nu değiştireceğim sorun olmasın yakında Ryzen 7 2700 alacağım benim merak ettiğim bu kart yorumlar gibi bu kadar kötümü diye sormuştum.

Bu arada işlemciğim Ryzen 3 3200G o nu değiştireceğim sorun olmasın yakında Ryzen 7 2700 alacağım benim merak ettiğim bu kart yorumlar gibi bu kadar kötümü diye sormuştum.
Cevabı aldıysanız çözümü işaretleyebilirsiniz hocam.

Serious Sam 2'yi 30 FPS ile zor oynurdum RX 580 de, ne alakası var.

Kanka yeminle vatana gittik adamın ağzı açık kaldı.
Serious Sam 2'nin sistem gereksinimleri çok düşük, 10-15 yıllık bilgisayarlar bile çalıştırabilir. Kendi ekran kartının gücünden haberin yok, RX 580 CP 2077'yi bile orta-yüksek ayarlarda oynatabiliyor. Belli ki oyunla ilgili bir sıkıntı vardı.

RX570, eski bilgisayarımda kullandığım kart. İşlemcimin kötü olmasına rağmen oyunlarda hatrı sayılır bir performans veriyordu. Güzel bir işlemci ile çok çok daha iyi olabilir. Ayrıca F/P bir ekran kartı yani böyle konuşanları takmamanızı öneriyorum.

RX 580 için konuşuyordum kanka ben.

Eskiden Turbox RX580 8 GB kullanıyordum. Şimdi kullandığım 1650 ile aralarında öyle dağlar kadar fark yok Max 10 FPS fark var. Marka kaynaklı olabilir. Miningciler sağ olsun 2. el Turbox kartı bile 4300 TL'ye aldılar

Ben hiçbir sıkıntı yaşamadım. Şu an piyasada açamayacağı oyun yok. Cyberpunk, RDR2, Death Stranding gibi grafiği sağlam oyunları bu kartla bitirdim. Uygunsa fiyatı alınabilir. Gönül isterdi ki güncel güzel kartlardan önerelim ama ekran kartı piyasası yerin dibine girmiş durumda. Umarım Bitcoin düşer ve piyasa normale döner tek çaresi bu gibi geliyor.

Ben zaten size şöyle söyleyeyim yanlışmı düşünüyorum falan diye söylersiniz ben YouTube'dan araştırdım ve sonuçlar şöyle çıktı gözümde RX570 bendeki 8 GB 1060 6 GB yakın bazen 5 4 FPS RX570 daha fazla veriyor bazen de 1060 6 GB geçiyor kart 970'den güçlü 1650 Super'le arasındaki fark 7 FPS 5 FPS falan böyle bir kart mı yani ben YouTube baktığımda böyle gözüküyordu hatta 980 le arasındaki fark çoğunlukla 5 FPS 4FPS yanlışmı düşünüyorum.(980 Ti değil bu arada 980)

Son düzenleme:
Yanlış değil. Sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…