Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 2 Çözümler 5 3 Ekim 2021 #1 Oyunlarda bu linkte görüntüleyebileceğiniz titreme sorunları yaşıyorum, sizce sorunun sebebi ne olabilir? Ekran kartı yazılımı güncel.
Oyunlarda bu linkte görüntüleyebileceğiniz titreme sorunları yaşıyorum, sizce sorunun sebebi ne olabilir? Ekran kartı yazılımı güncel.
M Mays Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 54 3 Ekim 2021 #2 Tek bir oyunda mı yoksa tüm oyunlarda mı var ? Artı 0 Eksi
KS KS Mark Jefferson Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2020 Mesajlar 1.013 Makaleler 2 Çözümler 5 4 Ekim 2021 #3 Mays dedi: Tek bir oyunda mı yoksa tüm oyunlarda mı var ? Genişletmek için tıkla... Videodaki oyunlar dışında diğer oyunlarda pek sorun göremedim. Dikkat etmedim ancak sanırım tek videodaki oyunlarda bu sorun var. Artı 0 Eksi
Mays dedi: Tek bir oyunda mı yoksa tüm oyunlarda mı var ? Genişletmek için tıkla... Videodaki oyunlar dışında diğer oyunlarda pek sorun göremedim. Dikkat etmedim ancak sanırım tek videodaki oyunlarda bu sorun var.
M Mays Hectopat Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 54 4 Ekim 2021 #4 Belki oyunlardan dolayı olabilir. Çok rahatsız ediyorsa ekran kartını önceki sürüme yüklemeyi deneyin. Daha önce bu sorun yoksa belki o şekilde düzelir. Artı 0 Eksi
Belki oyunlardan dolayı olabilir. Çok rahatsız ediyorsa ekran kartını önceki sürüme yüklemeyi deneyin. Daha önce bu sorun yoksa belki o şekilde düzelir.