With Western Digital product support, you can find an order status, register a product, check warranty status, and check on returns & replacements on your storage device.
Çoğu storahci.sys mavi ekran hatası, son donanım ya da yazılım değişikliklerinden kaynaklanır. İşte en sık karşılaşılan ilk beş storahci.sys BSOD hatası ve onların nasıl onarılabileceği...
HDD diski sökünce PC açılmıyor o yüzden tekrar taktım HDD'yi dosya aktarımı yapabiliyorum önceden yapınca mavi ekran veriyordu şimdi vermedi ama oyun açtığımda başka bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED bu hata.
HDD diski sökünce PC açılmıyor o yüzden tekrar taktım HDD'yi dosya aktarımı yapabiliyorum önceden yapınca mavi ekran veriyordu şimdi vermedi ama oyun açtığımda başka bir mavi ekran hatasıyla karşılaştım SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED bu hata.