RX 570 kilitlenme ve ekranda kararma

Yer
İstanbul/Ataşehir
Sistem bazen ilk açıldıktan sonra veya uykudan sonra kilitlenme ve görüntü gitmesi sorunu oluyordu. FurMark'ta ve OCCT'deki hiçbir testte sorun olmuyordu. İlk açılırken BIOS ekranında vs. Problem olmuyor. Windows'a geçeceği sırada bildiğimiz UEFI sistemlerdeki 4 pencereli Windows logosundan masaüstüne geçeceği sıradahafif bir karıncalanma oluyordu. Karıncalanmayla birlikte PSU tarafından veya kasa arkasından bir ses geliyordu. Ekran kartından gelmediğine eminim. SSD'den gelme ihtimali var mı? SSD hız değerleri aşağıdaki gibi. Daha önce fotoğraf çekmiştim. Health programdan programa değişiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartından gelmediği konusunda nasıl emin oldun?

1- SSD'den ses gelmez.
2- O hatalar ekran kartı temelli hatalardır.
3- Ekran kartı ya da PSU'da güç problemi olabilir.
4- Ekran kartında sürücü sorunu olması büyük ihtimal.
5- Bahsettiğiniz hataların hiç birisi disk hatası değil.

Ekran kapanması gibi sorunlar diskten olmaz, ya güç kaynağından ya da ekran kartından kaynaklı.
Psu dan şüpheliyim.Kartım daha önce böyle bir sorun vermedi.Recep Baltaşda psu dan şüphelenmişti.
SSD'den şüphelenmişsin SSD nerede?
Sdd den şüphelenmedim,ihtimal var mı dedim.
Farklı bir psu ile deneyeceğimRecep hocamda farklı Psu ile denememi istedi.

Dahili ekran kartını kullan bir süre ekran kartını çıkarıp. Eğer PSU bulamazsan böyle yaparsın.

Dahili ekran kartını kullan bir süre ekran kartını çıkarıp. Eğer PSU bulamazsan böyle yaparsın.
Yükte sorun yoksa ekran kartında sorun yok dieyebiliriz demişti Recep Baltaş.Kartta sürücü sorunu olduğunu düşünüyorum.Kartta arıza var ise yüke girince problem yapar.Yardımcı olan herkese teşekkürler.

Dahili kart yok.R5 2600 de bulunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…