RX 570 Knight Online Kasma Sorunu

Natsukai

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar, Knıght Online oyununda FPS sorunu yaşıyorum, sistemim:
  • Ekran kartı: RX570 8 GB 256 bit
  • RAM: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • İşlemci: Ryzen 5 2400G
  • Anakart: MSI B350M Gaming Pro
  • SSD: 240 GB Toshiba
Bu sistemde ciddi derecede FPS sorunu yaşıyorum, Win 10 Pro 64 bit kullanıyorum.
Driverlarım güncel, yeni format attım oyunu silip tekrar kurdum. Sorun çözülmedi bir türlü. Yardıma ihtiyacım var.

Ben de aynı sorunu yaşadım (internette daha çok kişi var.). Denilene göre oyun motoru eski olduğu için yeni ekran kartları ile uyum sorunu varmış

Sistemle çok alakası yok oyun optimizasyon problemli bir oyun en fazla 120 FPS alabilirsiniz, ayarları bu şekilde yaparak biraz düzeltebilirsiniz, her oyuna girdiğinizde yapmanız gerekiyor. 60Hz birde monitöre sahipseniz geçmiş olsun.

Merhaba. Knight online tekli çekirdek performansına dayalı bir oyun olduğu için doğrudan işlemciye bakıyor, ekran kartına değil. Hatta ekran kartınızı cıkartıp onboard olarak pc calıstırırsanız fps de bir fark olmayacaktır. Pc toplarken oynadığınız oyun tekli çekirdekdemi daha çok performans sağlar yoksa çoklumu onu araştırıp almak lazım. Örnek vermek gerekirse; i3 8100, i5 8400, i7 8700 bu işlemcilerin tekli çekirdek performansları çok yüksek olduğu için KO oynarken sıkıntı yaratmaz.

Hocam oyun içerisindeki fps ayarlarını biliyorum ve yapıyorum her seferinde ama sorun onunla ilgili değil, ve 144 hz 1 ms monitör kullanıyorum.

Hep intel kullanıyodum arkadaşların tavsiyesi üzerine ryzen geçtim pişmanım sırf şunun yüzünden pubg'de 100 120 fps alıyorum yüksek ayarlarda. 15 16 senelik oyundan aldığımız fps kalabalık yerlerde 15 20 lerde sürünüyor.

Tekli cekirdek performansi diyen arkadaş ryzen nedir ne degildir arastirsin oyle gelsin burda millete akil dagitsin arkadasim bendede rx460 vardi ayni durumu yaşiyordum. Eski ekran kartim olan nvidia gt730 u geri taktim iki kat artti fps sorunum gitti. Ekran karti da önemli sadece işlemci ile olmuyor. Birde onboard denermisin? Gerci baska oyun oynuyorsan bu senin sorununu cozmez sök tak yapman sikintili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…