Çözüldü RX 570 Kod 43 Problemi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Lerger98

Megapat
Daha fazla  
Ekran kartımı taktım sürücüleri güncelledim, DDU ile her şeyi sildim temiz Windows 10 kurulumu yaptım ancak sistemim ekran kartımı görmüyor, sebebi nedir ne yapmam gerekir_

• Anakart= ECS H61H2-MV
  • İşlemci= i7 3770
Ekran Görüntüsü (1).png

Merhabalar, dün paylaştığım sorunu "AMD/ATI Pixel Clock Patcher" yazılımı ile çözdüm arkadaşlar. Driverı kurduktan sonra bunu çalıştırdım ve bilgisayarımı yeniden başlattığımda sorun ortadan kalktı. Asıl sorum, bu yazılım ne işe yarıyor acaba nasıl çözdü sorunumu anlamış değilim yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:
Merhaba, bahsi geçen problemin aynısını bende red devil rx570 modelinde yaşıyorum. 3 gündür denemediğim yöntem kalmadı. tam olarak çözüm önerin nedir?

AMD/ATI Pixel Clock Patcher bu programı indirip denermisiniz.
çok teşekkür ederim. sabah bu programı indirip denedim ve oldu. az kalsın kart bozuk diye kafayı yiyecektim.

bu hatayı genelde ekran kartlarını mining te kullananlar bios sürümünü değiştiriyor ve kart işlemini ayrıcalıkları ile verimlilik vermiyor bu yüzden biosunu güncelleyip orijinal sürümüne çevirmek sorunu ortadan kaldırabilir. araştırmalarımın sonucu bu konuya vardım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı