RX 570 kod43 hatası

zirve60

Kilopat
Merhaba arkadaşlar ETS 2 oynarken bilgisayar dondu ve yeniden başlattım. Sonuç resimdeki gibi oldu. Üç saattir forumda yazanların hepsini denedim düzelmedi.
Bu hata ekran kartı arızası mı? Veya ne olduğunu bilen biri var mı? Lütfen cevap verirseniz sevinirim.

Dosya Ekleri

• kl.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 62
@zirve60
Bu sorunu aldığım zaman BIOS güncellediğim zaman düzelmişti.
Kartın çift BIOS'u varsa diğer BIOS'a geçmeyi deneyin.

Nereye el attımsa bu tür uyarılar geldi. Ayrıca indirdiğim BIOS şu anda içinde yüklü olan ile aynı sürüm.
Kart ASUS STRIX modeli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220202-112252_Chrome.jpg
    16,7 KB · Görüntüleme: 35
@zirve60
Ekran kartını ne zaman aldınız? İkinci el mi sıfır mı? BİOS sürümüne hangi program ile baktınız?
Hocam bir senedir kullanıyorum.Oyun oynarken birden bu hatayı verdi.Gpz ile versiyon numarasına baktım.Yinede denedim bu hatayı veriyor.Atiflash çalışmıyor.
Arkadaşlar kartı tecrübeli bir tamirciye götürdüm. İkinci el aldığım kart daha önceden çip onarımı görmüş ve bana o şekilde satılmış. Bir sene sonra arıza tekrarladı. Yine onarılırsa aynısı olur diyor.
Sonuç olarak haram bu kadar kolay yenilebilen bir zamana nasıl geldik. Allah'a havale ediyorum.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20220202-114132_Chrome.jpg
    17,1 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…