Bugün bilgisayarcımdan bir ekran kartı aldım. Şehir değiştirdim ve eve geldim. Bilgisayarıma RX 570'i takıp formatladım ve Windows 10 kurulumu yaptım. Daha sonrasında RX 570'in driver kurulumu gelince kurdum ve bilgisayarı yeniden başlat seçeneği çıktı. Yeniden başlattım; bilgisayar açıldı ama Aygıt Yöneticisi'nde RX 570 üzerinde ünlem işareti olduğunu gördüm. Kod 43 şeklinde bir de hata vardı. Daha sonra tekrar DDU ile sildim ve denememe rağmen çeşitli başka hatalar da alarak en sonunda Windows 11 kurmaya karar verdim. Yeniden aynı süreçten geçtikten sonra yine ekran kartının kurulumunu yapamadım. Daha sonra birkaç forumda ve kişisel blog sitelerinde ekran kartı BIOS'larının modlanmış olabileceğini okudum. Bilmiyorum, modlanmış mı ya da modlanmamış mı? Zaten artık bu dakikadan sonrası benim bilgi alanımı geçtiği için ilerleyemedim.
Kurulumdan sonra bu ekran geldi; yeniden başlattım ama sanki hiç ekran kartı Driver'ı kurmamışım gibi hareket etmeye başladı.
Aygıt Yöneticisi'nde driver kurmama rağmen bu şekilde görünüyor.
Sonrasında böyle hatalar da aldım.
Tekrar güncellemeye çalıştığımda ise böyle sorunlarla karşılaşıyorum.
Muhtemelen kart mining kartlarından biri. Bu şekilde bir kart ile eve gelmiş olmam da inanılmaz bir şanssızlık ya da dışarıdaki insanların bizleri kazıklamaya çalışması gibi bir durum. Neyse ki kartı geri götüreceğim bir gün; ama götürmeden önce belki bir çözüm vardır.
Kurulumdan sonra bu ekran geldi; yeniden başlattım ama sanki hiç ekran kartı Driver'ı kurmamışım gibi hareket etmeye başladı.
Aygıt Yöneticisi'nde driver kurmama rağmen bu şekilde görünüyor.
Sonrasında böyle hatalar da aldım.
Tekrar güncellemeye çalıştığımda ise böyle sorunlarla karşılaşıyorum.
Muhtemelen kart mining kartlarından biri. Bu şekilde bir kart ile eve gelmiş olmam da inanılmaz bir şanssızlık ya da dışarıdaki insanların bizleri kazıklamaya çalışması gibi bir durum. Neyse ki kartı geri götüreceğim bir gün; ama götürmeden önce belki bir çözüm vardır.
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: