RX 570 LoL'de FPS düşmesi

Yer
Ankara
Daha fazla  
LoL'de ilk açılışta 200 civarı FPS aliyorum. Daha sonra ilerleyen dakikalarda 100 civarına kadar düşüyor ve akıcılık gözle görülür sekilde azalıyor. Sorun ne olabilir?
Sistemim.
  • Windows 11
  • ASUS B450 mk.
  • R5 2600.
  • ASUS ROG RX 570 8 GB. (sürücü güncel)
  • Corsair Vengeance 2×8 16 GB RAM.
  • Rampage 600W Bronze PSU.
  • Adata 750 Legend 500GB.

Son düzenleyen: Moderatör:
LoL bu şekilde çalışıyor. No Load Throttle'a atıyor direkt sistemi. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Linux'ta da benzer şekilde ama Windows'a nazaran kesinlikle daha az oluyor bu FPS düşmesi. Windows'da 65'e kadar düşen FPS'im Linux'ta belirli ayarlamalarla 170 bandında geziyor. Windows oyun başlangıcında 200 verirken Linux 380 veriyor bende.

LoL bu şekilde çalışıyor. No load Throttle'a atıyor direkt sistemi. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Linux'ta da benzer şekilde ama Windows'a nazaran kesinlikle daha az oluyor bu FPS düşmesi. Windows'ta 65'e kadar düşen FPS'im Linux'ta belirli ayarlamalarla 170 bandında geziyor. Windows oyun başlangıcında 200 verirken Linux 380 veriyor bende.

Başka insanlarda pek düşmüyor veya az düşüyor bu düşüşü azaltmanın bir yolu yok mu peki.

Başka insanlarda pek düşmüyor veya az düşüyor bu düşüşü azaltmanın bir yolu yok mu peki.
Bulsaydım Windows kullanırken denerdim. Maalesef yok. 2 GPU sistem ise tek GPU üzerinden vermek daha iyi olabilir. Başka bir önerim yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı