RX 570 mi GTX1050 Ti mı?

Joschka

Megapat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
ATSO GSL/Resim
Biliyorum RX 570 GB, 1050 Ti'a göre çok daha performanslı fakat AMD çok ısınır söylentisi dillerden düşmez oldu. Bu iki ekran kartı arasında kararsızım,bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim (Bu arada 3D modelleme render vs. ve Triple A kalitesinde oyunlar için almam gerek ekran kartını).

Son düzenleyen: Moderatör:
Amd ısınır diyenler güncel kartları takip etmiyordur. Bende Sapphire Nitro+ RX570 4gb var boşta 30 derece civarında. Oyunlarda ise normal olarak 57 civarı dolaşıyor. Sen ısınır diyenlere uyma. Performansı ikiye katlama şansını kullan Amd al.

Benim kasanın hava akışı yok kasa değiştiricem. Ekran kartı 50-65 arası sıcaklıkta çalışıyor. O havayı işlemci alıyor oda ısınıyor. İşlemciden çıkan havayıda güç kaynağı alıyor oda ısınıyor. Bende oraya ayağımı koyup ısıtıyorum. Kart normal derecelerde çalışıyor.

Bahsi geçen kart ile en yüksek 76 dereceyi gördüm. Fanlar gürültülü değildi.

Ben ROG Strix RX 570 ile 65-70 dereceyi görüyorum oyunlarda sizce kartımda bir sıkıntı olabilir mi?

Isınma falan yalan, 5 derece üstünde çalışıyor diye daha ısınmış olmuyor.

Açık ara fark ile RX 570. 1050Ti, RX 560 ile yarışan bir kart.

Ben ROG Strix RX 570 ile 65-70 dereceyi görüyorum oyunlarda sizce kartımda bir sıkıntı olabilir mi?
Kartta bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum, zira ekran kartı sıcaklığı sadece fan kalitesinde bitmiyor. Oda sıcaklığı, kasanın hava sirkulasyonu ve kasanın bulunduğu mekan sıcaklıkları doğrudan etkiler. Bu etkenlerden dolayı kart 70 derecede çalışıyor olabilir. Zaten 70 derece normal bir değer, sadece diğer arkadaşlara göre biraz yüksek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…