RX 570 mining edition ekran kartı DVI-D to HDMI ile kaç Hz verir?

Bütçe
1500
Yer
Ankara
Üzerinde tek DVI-D çıkışı olan RX 570 ekran kartını bir dönüştürücü ya da DVI-D to HDMI kablo ile kullanırsak kaç Hz görüntü alabiliriz?

Yanlış bilgi
Hoca camide de ben bu söylediğini ilk kez duyuyorum. RX580 8 GB kartım vardı 144Hz de kullanıyordum. Hz olayı tamamen monitörünle alakalı. Tabii bir GTA V oynayayım, grafikler de üst seviyede olsun dersen alacağın FPS belki 40-50 olacak, o zaman monitörün 144, 165, 240 Hz de olsa fark etmeyecek. Yani 1FPS - 1Hz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hz olayı sadece monitör ile mi alakalı . Daha önce Dell'in 165Hz monitörünü kullanıyordum, Intel HD'li laptopta 60 Hz GTX 745 ekran kartında ise 120 Hz destekliyordu. Yani örneğin Valorant'ta oyunda 200 FPS dahi alsam Windows'un grafik seçeneklerinden 165 Hz yerine sistemin HDMI üzerinden desteklediği değer ile sınırlı kaldığım için yırtılmalar oluyordu. Öyle ki arayüzde bile akıcılık zayıftı. Kartların kullandıkları çıkış arabiriminin sürümü ile desteklenen Hz değeri değişiyor. Bana 1 Hz 1 FPS ya da hoca camide demek yerine ki hocam lafı Sosyal'de sık kullanılır sorumu doğru anlayıp cevaplasaydınız. Yoksa benim de elimde şu an RX 570 8 GB mevcut ki defalarca bu kartların normal sürümü elimden geçti, ancak benim cevabını aradığım şey tek DVI çıkışlı bir kartın çevirici ile 144 Hz'i destekleyip desteklemediği.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…