RX 570 MSI Afterburner ayarları

emir8g

Centipat
MSI Afterburner ayarlarını sizce nasıl yapmalıyım? Hala eksik bir şey varmış gibi geliyor toplama bilgisayarım yeni, hiç olsun istemiyorum. Bosta iken 25 derece oyunda iken 60'a yakın olabiliyor ekrankartına dokunduğumda ateş gibi sıcaklığı oluyor çözüm bulsak? Ekran kartı RX570 ekran kartında 2 toplam 5 fan var. İşlemci Ryzen 5 1600 six Core.

Dosya Ekleri

• 15789245216674053555653150170073.jpg
    1,3 MB · Görüntüleme: 533
Tam olarak ne yapmaya çalışıyorsunuz kart zaten sorunsuz çalışıyor ellemeyin dengesiz voltaj verip kartı çöp edebilirsiniz. Ekran kartı sıcaklıklarıda iyi bir şey yapmanıza gerek yok.

Oyunda 60 derece olması zaten çok iyi. Kurcalamayın bir yeri. 70 75 den sonra korkun şuan için sıkıntı yok.

Boşta fan mı çalıştırıyorsunuz? Aynı kart bende var. 50 derecede fan çalışmaya başlıyor yavaş yavaş. Boşta benim 40 derece. Lolde fanlar çalışıp ara ara duruyor. Ultra ayarlı bir oyunda 70 li derecelere gelmesi normal. Rx 570 ısı değeri normal olanlar bu değerler. Fan hızını 70derecede %75, 75 üstü %100 ayarlayın yeter. Sürekli açık olması toz toplamasını hızlandırır.

Ekran kartı fanları oyunda 50 dereceden sonra çalısıyor pubgde biraz daha zorlanıyor 60 pek görmedim iyi diyorsanız iyidir
Oyunda 60 derece olması zaten çok iyi. Kurcalamayın bir yeri. 70 75 den sonra korkun şuan için sıkıntı yok.
Afterburner doğru gösteriyordur dimi cidden sorun olsun istemiyorum 1 hafta olmadı ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…