RX 570 MSİ vs Sapphire

ErSeen

Hectopat
Daha fazla  
4-5 yıl boyunca hiç upgrade yapmayacağım. Çoğu kişi Sapphire'yi göğe çıkarıyor, çoğu kişi yerin dibine sokuyor. Çok kararsız kaldım.

MSI RX570 GAMING X 4G 4GB GDDR5 256Bit AMD Radeon DX12=981 TL
Sapphire RX570 NITRO+ OC GDDR5 4GB 256Bit AMD Radeon DX12 =989 TL

İşlemci: Pentium G4560. Uzun ömürlülük istiyorum, performans konusunda ikisinin arasında taş çatlasın 3-5 FPS fark var diye biliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sapphire iyi firmadır, MSİ bir tık önde olsa da genel olarak. Sapphire modeli daha ucuz olsaydı onu önerirdim ancak aynı fiyat aralıklarında olduğu için MSİ alınabilir. Arka plaka Sapphire modelinde varken, MSİ modelinde yok. Performans olarakta Sapphire modeli biraz daha iyi, frekans değerleri daha yüksek. Soğutma konusunda iki markada başarılı. MSİ genel olarak soğutma ve malzeme kalitesi olarak Sapphire göre daha iyi. İki kartın yük altındaki sıcaklık değerlerine bakmadığım için net bir şey diyemiyorum soğutma konusunda şuan. Sonra müsait olduğumda sıcaklık değerleri söylerim.

Son düzenleme:
Sapphire zaten AMD firmasının alt markası. Yani AMD ekran kartı alacaksan en iyi fiyat/performansı Sapphire gösterecektir. Ayrıca belirttiğin Sapphire ekran kartı güzel.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı