IPatron Hectopat Katılım 6 Mayıs 2016 Mesajlar 142 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #11 Vatanda kullanılmış ikinci el parçalar takıyorlar söylentileri doğru mı?
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 2 Mayıs 2017 #12 Bence Saphire alın, Vatan'dan almanızı tavsiye etmem. Birde 8 GB model işe arasında yaklaşık 200 TL bir fark var, bir daha düşünün bence.
Bence Saphire alın, Vatan'dan almanızı tavsiye etmem. Birde 8 GB model işe arasında yaklaşık 200 TL bir fark var, bir daha düşünün bence.
Bayram Şenakar Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2017 Mesajlar 2.726 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Macbook Air M2 8GB - 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Girişimci 2 Mayıs 2017 #13 IPatron dedi: Vatanda kullanılmış ikinci el parçalar takıyorlar söylentileri doğru mı? Genişletmek için tıkla... Evet ve birçok parçası arızalı çıkıyor. Önerim Nanokatalog, Teknobiyotik ve İnce hesap
IPatron dedi: Vatanda kullanılmış ikinci el parçalar takıyorlar söylentileri doğru mı? Genişletmek için tıkla... Evet ve birçok parçası arızalı çıkıyor. Önerim Nanokatalog, Teknobiyotik ve İnce hesap
TheMatrixHasYou Hectopat Katılım 9 Nisan 2016 Mesajlar 221 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2017 #14 Servis desteklerini kontrol edin ona göre karar verebilirsiniz.
A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.562 Makaleler 65 Çözümler 111 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 2 Mayıs 2017 #15 Munchie dedi: MSI'dan şaşma derim, AMD GPU'larda en başarılı marka bana göre. Genişletmek için tıkla... GPU'larda marka başarısı her zaman görülmeyebilir. Özel modeller dışında tabi. MSI.
Munchie dedi: MSI'dan şaşma derim, AMD GPU'larda en başarılı marka bana göre. Genişletmek için tıkla... GPU'larda marka başarısı her zaman görülmeyebilir. Özel modeller dışında tabi. MSI.
Nazım Paşa Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2017 Mesajlar 8.068 Makaleler 4 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Paşa 2 Mayıs 2017 #16 F.E. ve rezil bir marka olmadığı sürece çok fark etmez.
Murat_1 Hectopat Katılım 13 Nisan 2017 Mesajlar 26 2 Mayıs 2017 #17 MSI kesinlikle dostum.Sapphire alicak isen nitro modelini almanı tavsiye ederim.Vatan izmit mağazası 50 TL daha indirim yaptı dün kuzene aldık.Simdiden hayırlı olsun iyi bir karttır.
MSI kesinlikle dostum.Sapphire alicak isen nitro modelini almanı tavsiye ederim.Vatan izmit mağazası 50 TL daha indirim yaptı dün kuzene aldık.Simdiden hayırlı olsun iyi bir karttır.